Optakt: Pokalfinalerevanche og debutantens kamp mod Danmarks mest vindende hold i dette årtusinde

Pokalfinalerne i volleyball spilles i morgen lørdag. Hos damerne er der dømt pokalfinalerevanche mellem Holte og Brøndby, mens Ishøj i deres første pokalfinale nogensinde står over for Marienlyst, som er Danmarks mest vindende herrehold i dette årtusinde. Holte og Brøndby mødes i pokalfinalerevanche De regerende pokalmestre Brøndby var nede i sækken og måtte have alle…

:


Pokalfinalerne i volleyball spilles i morgen lørdag. Hos damerne er der dømt pokalfinalerevanche mellem Holte og Brøndby, mens Ishøj i deres første pokalfinale nogensinde står over for Marienlyst, som er Danmarks mest vindende herrehold i dette årtusinde.

Holte og Brøndby mødes i pokalfinalerevanche
De regerende pokalmestre Brøndby var nede i sækken og måtte have alle værktøjer i brug, inden de sikrede sig en plads i dette års pokalfinale. Brøndby var nede 0-2 mod Volleyligaoprykkerne Amager, men fik vendt kampen til 3-2-sejr i en medrivende Final 4 semifinale.  

Finalemodstanderen Holte var anderledes suveræne i deres semifinale, hvor de overbevisende ekspederede Lyngby ud i pokalmørket på 65 minutter med en sikker 3-0-sejr.

Anførernes forventninger til pokalfinalen klokken 13:30:

”Jeg forventer, at Brøndby spiller meget bedre end i dag. Det har ingen betydning, at de var ude i fem sæt i deres semifinale. De har så stærkt et hold og er vant til at spille de store kampe, så de er helt sikkert helt klar i morgen. Vi skal være skarpe ved nettet og udnytte vores hurtighed, så skal vi nok få en god finale,” siger Caitlin Nyhus, anfører for Holte.

”Jeg håber, at vi starter finalen, som vi sluttede kampen i dag. Selvfølgelig kan det have en lille betydning, at vi var ude i fem sæt, mens Holte vandt deres semifinale i tre. Men vi er klar,” siger Eva Mielskov Bang, anfører for Brøndby.

Pokalfinale damer, kl. 13:30: Holte – Brøndby

Ishøj debuterer i pokalfinale mod Marienlyst
Ishøj var nede med 0-2 i sæt i semifinalen mod Middelfart, men holdt hovedet koldt og er klar til klubbens første pokalfinale nogensinde efter et iskoldt comeback, hvor de vandt kampen med 3-2.

I finalen møder de Marienlyst, som tilførte de regerende pokal- og danmarksmestre fra Gentofte sæsonens første nederlag mod et dansk hold. 3-1 lød sejren på til fynboerne, der er Danmarks mest vindende volleyballhold i dette årtusinde med 7 pokaltitler og 8 danske mesterskaber.  

Anførernes forventninger til pokalfinalen klokken 16:00:

”Jeg er en smule overvældet af følelser lige nu. Holdet viser en fantastisk fightervilje. Vi forsøger at hjælpe hinanden på banen og stå sammen som et hold. Det er helt vildt, at vi skal spille pokalfinale i morgen. Det er stort for os og for klubben. I morgen er en ny dag, og jeg glæder mig,” siger Mateusz Dziwierek, anfører for Ishøj Volley.

”Jeg forventer en svær finale mod Ishøj. De slog et meget velspillende Middelfart-hold i semifinalen og viste, at de aldrig giver op, selvom de er langt bagud. Vi tager intet for givet,” siger Daniel Thomsen, anfører for Marienlyst.

Pokalfinale herrer, kl. 16:00: Ishøj – Marienlyst

Alle kampe til Final 4 vises direkte på Dreamsports.tv.

Læs Volleyball Magasinet med interview med alle otte Final 4-anførere her

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 18. december, semifinaler
Lyngby Volley – Holte IF (damer) 0-3 (18-25, 15-25, 23-25)
Brøndby VK – Amager VK (damer) 3-2 (17-25, 19-25, 25-20, 25-17, 15-9)
Ishøj Volley – Middelfart VK (herrer) 3-2 (21-25, 20-25, 25-21, 25-22, 15-10)
BK Marienlyst – Gentofte Volley (herrer) 3-1 (25-20, 28-30, 25-21, 27-25)

Lørdag den 19. december, pokalfinaler
Kl. 12:30: Dørene åbner
Kl. 13:00: Åbningsceremoni
Kl. 13:30: Holte – Brøndby (d)
Kl. 15:30: Midtvejsceremoni
Kl. 16:00: Ishøj – Marienlyst (h)
Kl. 18:30: Fælles præmieoverrækkelse
Kl. 19:30: Dansk Volleyball Galla 2015

– Med forbehold for forsinkelser.

Del nyhed

LÆS OGSÅ