Underdogs mødes i Final 4 semifinalegyser

Ishøj og Middelfart ligger side om side i Volleyligaen. På fredag krydser de klinger i en tæt Final 4 semifinalegyser. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv. Efter 110 minutters tæt drama og blot to points forskel vandt Middelfart over Ishøj i sidste spillerunde af Volleyligaen. Det var sidste års DM-sølvvinderes blot anden sejr i sæsonen. De…

:


Ishøj og Middelfart ligger side om side i Volleyligaen. På fredag krydser de klinger i en tæt Final 4 semifinalegyser. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Efter 110 minutters tæt drama og blot to points forskel vandt Middelfart over Ishøj i sidste spillerunde af Volleyligaen. Det var sidste års DM-sølvvinderes blot anden sejr i sæsonen.

De to klubber ligger side om side i Volleyligaen, og på fredag møder de hinanden i en helt tæt Final 4 semifinale i Frederiksberg Hallen klokken 17:00.

Vinderen booker billet til pokalfinalen, hvor én af de to forhåndsfavoritter Marienlyst eller Gentofte venter.

“Det er en svær kamp at spå om. Umiddelbart er min eneste forventning til semifinalen mod Middelfart, at vi spiller en god omgang volleyball,” siger Mateusz Dziwierek, anfører for Ishøj Volley.

“Vi har vist, at vi kan spille rigtig god volleyball i denne sæson, som vi fx gjorde det mod Hvidovre i kvartfinalen. Men vi svinger for meget og tabte den seneste kamp mod netop Middelfart,” siger han.

“Hvis vi får elimineret de simple fejl og holder fokus på vores modtagning og serv, så tror jeg på, at vi kan slå Middelfart og komme i finalen. Vi skal bare koncentrere os om vores eget spil.”

I Middelfart ser anfører-kollega Morten Overgaard også frem til en tæt semifinale:

”Vi skal vinde. Vi viste i ligaen, at vi kan slå dem, så det er planen at gøre det igen. Men vi skal være skarpe, for det bliver ikke en nem kamp,” siger han.

Final 4, semifinale, fredag den 18. december, klokken 17:00: Ishøj Volley – Middelfart (herrer)
Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Optakt til herrernes 2. semifinale i Final 4 mellem Marienlyst og Gentofte udsendes senere i dag.

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 18. december
Kl. 12:00: Dørene åbner
Kl. 13:00: Lyngby Volley – Holte IF (damer)
Kl. 15:00: Brøndby VK – Amager VK (damer)
Kl. 17:00: Ishøj Volley – Middelfart VK (herrer)
Kl. 19:00: BK Marienlyst – Gentofte Volley (herrer)

 – Med forbehold for forsinkelser.

Lørdag den 19. december
Kl. 12:30: Dørene åbner
Kl. 13:00: Åbningsceremoni
Kl. 13:30: Pokalfinale damer
Kl. 15:30: Midtvejsceremoni
Kl. 16:00: Pokalfinale herrer
Kl. 18:30: Fælles præmieoverrækkelse
Kl. 19:30: Dansk Volleyball Galla 2015

Del nyhed

LÆS OGSÅ