Gentofte og Marienlyst i formstærk pokalrevanche fredag

Finalisterne fra sidste års pokalfinale og landets to mest formstærke mandskaber brager sammen, når Marienlyst og Gentofte står klar på hver deres side af nettet i semifinalen i Final 4 på fredag. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv. Med henholdsvis seks og syv sejre i syv kampe er Marienlyst og Gentofte Danmarks mest formstærke klubber i…

:


Finalisterne fra sidste års pokalfinale og landets to mest formstærke mandskaber brager sammen, når Marienlyst og Gentofte står klar på hver deres side af nettet i semifinalen i Final 4 på fredag. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Med henholdsvis seks og syv sejre i syv kampe er Marienlyst og Gentofte Danmarks mest formstærke klubber i indeværende sæson.

Gentofte er ubesejrede, mens Marienlysts eneste nederlag er mod netop Gentofte i sæsonåbneren.

Sidste år mødte de to klubber hinanden i pokalfinalen, hvor Gentofte endte med at løfte pokalen i sejr. På fredag klokken 19:00 mødes de to klubber i semifinalen i Final 4 i Frederiksberg Hallen til et brag af en kamp.

”Det er ikke en ønskelodtrækning, men omvendt er det også charmen ved cup-systemet, at de bedste hold ikke nødvendigvis skal i finalen,” siger Marienlyst-anfører Daniel Thomsen.

”Gentofte har efter danske forhold en kæmpe bredde. Hvis reglerne tillod det, kunne de nemt kvalificere to hold til Final 4. De har endnu ikke tabt til et dansk hold i indeværende sæson, og alene det indikerer, at vi virkelig skal ramme niveau, hvis finalepladsen skal sikres. Vi tror dog på egne chancer og ser frem til at spille sæsonens foreløbig vigtigste kamp fredag,” siger han.

Gentofte-anfører Peter Trolle Bonnesen er i dag på vej hjem fra Tyrkiet, hvor han og resten af holdet i går spillede returkamp i CEV Challenge Cup. Han glæder sig til opgøret mod Marienlyst i Final 4:

”Vi forventer at lægge hårdt ud. Vi har haft en næsten optimal forberedelse i form af vores kamp mod Galatasaray i går. Derfor forventer vi at være helt skarpe, når vi rammer Final 4 i morgen,” siger han.

”Vi går til turneringen for at spille det bedste, vi overhovedet kan. Hvis dette lykkes, tror vi også på, at det er nok til at stå med pokalen til sidst,” siger Peter Trolle Bonnesen.

Final 4, semifinale, fredag den 18. december, klokken 19:00: Marienlyst – Gentofte (herrer)
Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 18. december
Kl. 12:00: Dørene åbner
Kl. 13:00: Lyngby Volley – Holte IF (damer)
Kl. 15:00: Brøndby VK – Amager VK (damer)
Kl. 17:00: Ishøj Volley – Middelfart VK (herrer)
Kl. 19:00: BK Marienlyst – Gentofte Volley (herrer)

 – Med forbehold for forsinkelser.

Lørdag den 19. december
Kl. 12:30: Dørene åbner
Kl. 13:00: Åbningsceremoni
Kl. 13:30: Pokalfinale damer
Kl. 15:30: Midtvejsceremoni
Kl. 16:00: Pokalfinale herrer
Kl. 18:30: Fælles præmieoverrækkelse
Kl. 19:30: Dansk Volleyball Galla 2015

Del nyhed

LÆS OGSÅ