Lyngby og Holte glæder sig til spændende Final 4-åbner

Lyngby og Holte åbner ballet i den første semifinale ved den stort anlagte Final 4 i Frederiksberg Hallen. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv. Danmarks største volleyballevent åbner med et klassebrag, når Volleyligaens nummer 2 og 3 Holte og Lyngby krydser klinger i Final 4’s første semifinale på fredag klokken 13:00. Lyngby-anfører Deprece Washington forventer en…

:


Lyngby og Holte åbner ballet i den første semifinale ved den stort anlagte Final 4 i Frederiksberg Hallen. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Danmarks største volleyballevent åbner med et klassebrag, når Volleyligaens nummer 2 og 3 Holte og Lyngby krydser klinger i Final 4’s første semifinale på fredag klokken 13:00.

Lyngby-anfører Deprece Washington forventer en svær opgave og en stor oplevelse:

“Det er spændende, at vi igen møder Holte i semifinalen. De har et solidt hold på hver eneste position, så vi ved, at det bliver en hård kamp. Vi har fået mere erfaring og nogle nye spillere på holdet, siden sidst vi mødte dem. Så vi må se, hvor langt vi kan presse os selv,” siger hun.

”Vi skal samtidig huske at nyde den oplevelse, det er at stå i Final 4. Det er en fed event at være en del af, og vi er glade for, at vi er med igen i år,” siger Deprece Washington.

Anfører-kollega hos Holte, Caitlin Nyhus, håber på en masse larmende tilskuere i Frederiksberg Hallen til at sætte den helt rette Final 4-stemning:

”Vi forventer, at Lyngby kommer maksimalt forberedt på kampen. Men det gør vi også. Når man spiller en ”must win”-kamp, kan alt sket. Det er altid mega sjovt at spille pokalkampe, især fordi der spilles semifinaler og finaler i samme weekend,” siger hun.

”Vi vil naturligvis gerne gå videre til finalen. Og hvis vi fortsætter med den indsats og gode spil, som vi har vist til træning og kamp, synes jeg, at der er god mulighed herfor. Vi vil alle sammen i finalen, så alle er fokuserede på vores præstation den 18.,” siger Caitlin Nyhus.

Final 4, semifinale, fredag den 18. december, klokken 13:00: Lyngby Volley – Holte IF (damer)
Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Optakt til damernes 2. semifinale i Final 4 mellem Brøndby og Amager offentliggøres senere i dag.

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 18. december
Kl. 12:00: Dørene åbner
Kl. 13:00: Lyngby Volley – Holte IF (damer)
Kl. 15:00: Brøndby VK – Amager VK (damer)
Kl. 17:00: Ishøj Volley – Middelfart VK (herrer)
Kl. 19:00: BK Marienlyst – Gentofte Volley (herrer)

 – Med forbehold for forsinkelser.

Lørdag den 19. december
Kl. 12:30: Dørene åbner
Kl. 13:00: Åbningsceremoni
Kl. 13:30: Pokalfinale damer
Kl. 15:30: Midtvejsceremoni
Kl. 16:00: Pokalfinale herrer
Kl. 18:30: Fælles præmieoverrækkelse
Kl. 19:30: Dansk Volleyball Galla 2015

Del nyhed

LÆS OGSÅ