Amagers oprykkere klar til ubesejrede Brøndby i Final 4 semifinale

De regerende pokalmestre fra Brøndby møder Volleyligaoprykkerne fra Amager i semifinalen i Final 4 i Frederiksberg Hallen. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv. Amagers ligaoprykkere har fået en god start på deres nye tilværelse i landets bedste volleyballrække, hvor de pt. indtager en 4. plads. På fredag står klubben i sin første Final 4, hvor der…

:


De regerende pokalmestre fra Brøndby møder Volleyligaoprykkerne fra Amager i semifinalen i Final 4 i Frederiksberg Hallen. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Amagers ligaoprykkere har fået en god start på deres nye tilværelse i landets bedste volleyballrække, hvor de pt. indtager en 4. plads. På fredag står klubben i sin første Final 4, hvor der venter dem en ordentlig mundfuld i form af Brøndby, der både er regerende pokal- og danmarksmestre.

Brøndby er tilmed ubesejrede i Volleyligaen i denne sæson, og anfører Eva Mielskov Bang er da også klar i mæglet forud for Final 4:

”Jeg forventer, at hele holdet spiller op til deres bedste, og at dette er nok til at hive pokalen hjem,” siger hun.

Amager-anfører Emma Katarina Andersen lægger også favoritværdigheden over på Brøndbys skuldre, men hun tror på chancen, hvis Amager formår at holde et højt og stabilt niveau:

”Jeg forventer, at vi kommer til at blive udfordret, og at vi derfor skal være 100 procent klar, koncentrerede og fokuserede i alle spillets facetter. Vi ved, at Brøndby er et rigtig stærkt hold. Derfor er vi nødt til at holde et højt niveau kampen igennem og gøre perioderne på lavere niveau så korte som muligt,” siger hun. 

”Vi kan spille frit, men vi vil bestemt ikke lade dette determinere udfaldet af kampen. Vi vil gøre vores bedste, kæmpe for hver bold og udnytte vores styrker, der blandt andet indebærer, at vi har en bred trup af gode spillere. Det er her, vi skal vise, at vi har arbejdet grundigt og seriøst på at udvikle os,” siger Emma Katarina Andersen. 

Final 4, semifinale, fredag den 18. december, klokken 15:00: Brøndby VK – Amager VK (damer)
Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.  

Optakt til herrernes to semifinaler i Final 4 udsendes i morgen.

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 18. december
Kl. 12:00: Dørene åbner
Kl. 13:00: Lyngby Volley – Holte IF (damer)
Kl. 15:00: Brøndby VK – Amager VK (damer)
Kl. 17:00: Ishøj Volley – Middelfart VK (herrer)
Kl. 19:00: BK Marienlyst – Gentofte Volley (herrer)

 – Med forbehold for forsinkelser.

Lørdag den 19. december
Kl. 12:30: Dørene åbner
Kl. 13:00: Åbningsceremoni
Kl. 13:30: Pokalfinale damer
Kl. 15:30: Midtvejsceremoni
Kl. 16:00: Pokalfinale herrer
Kl. 18:30: Fælles præmieoverrækkelse
Kl. 19:30: Dansk Volleyball Galla 2015

Del nyhed

LÆS OGSÅ