NEVZA Club Championships-finalerne spilles i Norge og Sverige

Brøndby skal en tur til Sverige, mens Gentofte og Marienlyst skal til Norge, når NCC-finalerne spilles den 29.-31. januar 2016. Det star klart, efter turneringsledelsen nu har sat navn på de to arrangørklubber, der skal spænde nettet op og lægge gulv til finalerne i NEVZA Club Championships. Brøndby er det eneste tilbageværende danske damehold. De…

:


Brøndby skal en tur til Sverige, mens Gentofte og Marienlyst skal til Norge, når NCC-finalerne spilles den 29.-31. januar 2016.

Det star klart, efter turneringsledelsen nu har sat navn på de to arrangørklubber, der skal spænde nettet op og lægge gulv til finalerne i NEVZA Club Championships.

Brøndby er det eneste tilbageværende danske damehold. De forsvarende danske mestre skal en tur til Engelholm i Sverige. Brøndby møder netop i Engleholm i den første play-off kamp i NCC-finalerne. Oslo Volley og Randaberg Volleyballklubb fra Norge er de to sidste hold i damernes finale.

Brøndby vandt deres indledende NCC-gruppe på hjemmebane.

Hos herrerne har Danmark to mandskaber med i NEVZA Club Championships-finalerne. Gentofte og Marienlyst skal til Nyborg i Norge for at kæmpe om NCC-guldet. Gentofte møder Nyborg i deres første play-off kamp, mens Marienlyst møder Falkenberg fra Sverige.

Både Gentofte og Marienlyst vandt deres indledende NVV-gruppe.

Kampprogram NEVZA Club Championships-finalerne

Day 1 (play off)
Match 1: Nyborg VBK – Gentofte Volley (men) // Brøndby VK – Engleholm (women)
Match 2: BK Marienlyst – Falkenberg VBK (men) // Oslo Volley – Randaberg VK (women)

Mere information på NCC’s hjemmeside her.
Følg NCC på Facebook her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ