Kun få dage til at sikre sig en billet til Dansk Volleyball Galla

Det er ved at være sidste frist for at sikre sig en plads ved bordet til årets største volleyballfest Dansk Volleyball Galla 2015. Billetsalget lukker søndag den 13. december. 40 procent af billetterne er solgt. Entré på den røde løber i gallatøjet. Tre-retters middag. Kåringer af blandt andet Årets spiller i volleyball og beachvolley. Afsløring…

:


Det er ved at være sidste frist for at sikre sig en plads ved bordet til årets største volleyballfest Dansk Volleyball Galla 2015. Billetsalget lukker søndag den 13. december. 40 procent af billetterne er solgt.

Entré på den røde løber i gallatøjet. Tre-retters middag. Kåringer af blandt andet Årets spiller i volleyball og beachvolley. Afsløring af de nye medlemmer af dansk volleyballs Hall of Fame. Live band i lounge-området.

Ingredienserne til årets største volleyballfest er på plads, når hele volleyball Danmark er med til at fejre sporten ved Dansk Volleyball Galla 2015, efter årets pokalfinaler er færdigspillet lørdag den 19. december.

Nu er det ved at være sidste udkald for at sikre sig en billet til festlighederne, da billetsalget lukker søndag den 13. december. Du kan sikre dig din billet til Dansk Volleyball Galla 2015 for små 395 kr. her

Du skal ikke være nervøs for at troppe alene op på den røde løber. 40 procent af pladserne til Dansk Volleyball Galla 2015 er solgt.

Dørene åbner klokken 18:30 med entré på den røde løber. Selve gallafesten begynder kl. 19:30.

KØB BILLET TIL DANSK VOLLEYBALL GALLA 2015 HER

KØB BILLET TIL FINAL 4 HER

SE BILLEDERNE FRA DEN RØDE LØBER 2014

STIG PÅ EN FANBUS DIREKTE TIL FINAL 4

HOLTELOVERNATNING

Del nyhed

LÆS OGSÅ