Her er de nominerede til Årets danske volleyballspiller 2015

Spillerne i Volleyligaen har nomineret de tre kandidater på damesiden og herresiden, som de mener bør løbe med titlen som Årets danske volleyballspiller 2015.  Der er masser af hæder på højkant, når Årets danske spiller 2015 kåres ved Dansk Volleyball Galla den 19. december i Frederiksberg Hallen. Der er spillerne, som i 2015 enten har…

:


Spillerne i Volleyligaen har nomineret de tre kandidater på damesiden og herresiden, som de mener bør løbe med titlen som Årets danske volleyballspiller 2015. 

Der er masser af hæder på højkant, når Årets danske spiller 2015 kåres ved Dansk Volleyball Galla den 19. december i Frederiksberg Hallen.

Der er spillerne, som i 2015 enten har spillet eller spiller i den hjemlige Volleyliga, som har nomineret den profil, de mener, er årets spiller.

Damespillerne har nomineret Ci Eshel (Elite Volley Aarhus), Eva Mielskov Bang (Brøndby Volleyball Klub) og Trine Noer Kjelstrup (Brøndby Volleyball Klub).

Damer nominerede web

Herrespillerne har nomineret Ibrahim Ali Alievski (Gentofte Volley), Axel Jacobsen (UPCN San Juan Voley, Argentina) og Peter Trolle Bonnesen (Gentofte Volley).

Herrer nominerede web

Frem til den 10. december stemmer spillerne nu om, hvem der skal vinde prisen som Årets danske volleyballspiller 2015. Vinderne offentliggøres til Dansk Volleyball Galla 2015 lørdag den 19. december efter pokalfinalerne.

De nominerede til Årets Spiller og Årets Rising Star i beachvolley hos damerne og herrerne offentliggøres i morgen. Vinderne kåres til Dansk Volleyball Galla 2015.

Køb billet til Dansk Volleyball Galla 2015 her.
Køb billet til Final 4 købes her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ