Gentoftes storform skal forlænge historisk europæisk eventyr

Formkurven kan blive afgørende, når de danske mestre Gentofte onsdag spiller en af de største kampe i klubbens historie. Gentofte møder det tyrkiske storhold Galatasaray Istanbul i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup på hjemmebane i Kildeskovshallen. Kampen streames direkte på Dreamsports.tv. Gentofte er i 1/16-finalen i den europæiske klubturnering, som er på niveauet under Champions…

:


Formkurven kan blive afgørende, når de danske mestre Gentofte onsdag spiller en af de største kampe i klubbens historie. Gentofte møder det tyrkiske storhold Galatasaray Istanbul i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup på hjemmebane i Kildeskovshallen. Kampen streames direkte på Dreamsports.tv.

Gentofte er i 1/16-finalen i den europæiske klubturnering, som er på niveauet under Champions League. På dette tidspunkt i turneringen er der kun rigtig gode hold tilbage, og det er også et stærkt tyrkisk mandskab, der kommer på besøg i Gentofte, fortæller cheftræner Peter Borglund.

”Galatasaray har flere tyrkiske landsholdsspillere samt et par deciderede verdensstjerner på holdet. Det er spillere fra den allerøverste hylde. De har dog ikke leveret de bedste resultater i den hjemlige liga indtil videre, men man kan roligt sige, at det er et rimelig godt hold,” siger han med en mild underdrivelse.

Netop formkurven hos de to mandskaber kan blive afgørende i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. For mens Galatasaray ligger tredjesidst i den tyrkiske liga, er Gentofte anderledes stærkt kørende.

De forsvarende danske mestre og pokalvindere, med et hav af danske landsholdsspillere på holdet, er ubesejrede i intet mindre end fire turneringer i denne sæson: Volleyligaen, pokalturneringen, CEV Challenge Cup og senest NEVZA Club Championships, hvor de i weekenden spillede sig videre til finalen.

”Det er helt perfekt, at vi møder Galatasaray på et tidspunkt, hvor vi er rigtig gode. Vi har ramt formen, og jeg forventer, at vi kan gøre det svært for dem. Vi har fået opbygget en rigtig god vinderkultur på holdet, og vi glæder os helt vildt,” siger Peter Borglund.

Han har også formlen på sejr klar inden onsdagens hjemmekamp.

”Vores server skal være på internationalt niveau, hvis vi vil spille med her. Vi skal også bruge lidt held. Derudover håber jeg, at vi får et talstærkt hjemmebanepublikum i ryggen, som sætter gang i hallen. Vi ved, at der kommer masser af ellevilde tyrkiske fans, og de kommer i hvert fald til at vise, hvordan volleyball foregår på udebane.”

”Jeg håber, at det bliver en af de vildeste volleyballoplevelser i Danmark nogensinde,” slutter Peter Borglund.

1/16-finalen i CEV Challenge Cup mellem Gentofte og Galatasaray spilles klokken 19:00 i Kildeskovshallen. Der spilles returopgør i Tyrkiet den 16. december. Blot to dage efter skal Gentofte spille Final 4 i pokalturneringen i Frederiksberg Hallen. Billetter købes her

Kampen streames direkte i høj kvalitet på Dreamports.tv klokken 19:00.
Billetter til Kildeskovshallen kan købes her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ