Final 4 duellerne er klar: De møder hinanden i semifinalen

Der er trukket lod til semifinalerne i pokalturneringen. Se hvilke hold der støder sammen i Final 4 i Frederiksberg Hallen den 18. og 19. december. Årets største volleyballevent er netop blevet endnu mere konkret, idet der er trukket lod til semifinalerne i Final 4 i pokalturneringen. Fredag den 18. december og lørdag den 19. december…

:


Der er trukket lod til semifinalerne i pokalturneringen. Se hvilke hold der støder sammen i Final 4 i Frederiksberg Hallen den 18. og 19. december.

Årets største volleyballevent er netop blevet endnu mere konkret, idet der er trukket lod til semifinalerne i Final 4 i pokalturneringen.

Fredag den 18. december og lørdag den 19. december mødes otte af Danmarks bedste hold i Frederiksberg Hallen til Final 4 og kæmper om at blive dansk pokalmester 2015.

Udover volleyball på landets allerhøjeste niveau, vil der være masser af underholdning før, under og efter finalerne. Der er fri entré til semifinalerne fredag. Du kan købe billet til pokalfinalerne lørdag her.

Final 4 åbner med et brag, når Lyngby og Holte tørner sammen i damernes første semifinale. Dagens anden semifinale er mellem de regerende pokalmestre Brøndby og Amager, der står i deres første Final 4.

Hos herrerne er Ishøj med i Final 4 for første gang, og de møder Middelfart i semifinalen. Fredagens slutter af med manér, når Marienlyst og Gentofte, der stod over for hinanden i sidste års pokalfinale, spiller dagens sidste semifinale.

Lørdag er der pokalfinaler fra klokken 13:30 med masser af show og underholdning før, under og efter kampene. Dagens slutter af med et brag, når hele volleyball Danmark er med til at fejre sporten ved Dansk Volleyball Galla 2015. Køb billet her.

For at alle volleyballfans let og billigt kan støtte deres lokale helte og heltinder på banen, kan man hoppe på en Final 4 Fanbus, som kører seks forskellige ruter over hele landet og til Frederiksberg Hallen. Læs mere her

Vil man overnatte tæt på Frederiksberg Hallen til en god pris, er der reserveret gode og billige værelser på Comfort Hotel Vesterbro – læs mere her

Program Final 4

Fredag den 18. december
13:00: Lyngby Volley – Holte IF (damer)
15:00: Brøndby VK – Amager VK (damer)
17:00: Ishøj Volley – Middelfart VK (herrer)
19:00: BK Marienlyst – Gentofte Volley (herrer)

– Med forbehold for forsinkelser.

Lørdag den 19. december
13:30: Pokalfinale damer
16:00: Pokalfinale herrer
18:30: Fælles præmieoverrækkelse
19:30: Dansk Volleyball Galla 2015

– Med forbehold for forsinkelser.

Del nyhed

LÆS OGSÅ