Gentofte og Marienlyst klar til NCC-finalen

Danmark har hele to hold med i finalespillet i NEVZA Club Championship, idet både Gentofte og Marienlyst vandt deres gruppespil. Det blev afgjort i weekenden, hvor de to indledende puljer i NCC blev spillet. Gentofte var taget en tur til Falkenberg i Sverige, hvor de danske mestre fortsatte deres suveræne stime af sejre, som indtil…

:


Danmark har hele to hold med i finalespillet i NEVZA Club Championship, idet både Gentofte og Marienlyst vandt deres gruppespil.

Det blev afgjort i weekenden, hvor de to indledende puljer i NCC blev spillet.

Gentofte var taget en tur til Falkenberg i Sverige, hvor de danske mestre fortsatte deres suveræne stime af sejre, som indtil videre gør, at de er ubesejrede i fire turneringer i år: Volleyligaen, pokalturneringen, CEV Challenge Cup og nu også NEVZA Club Championship.

I NCC vandt Gentofte 3-0 over norske Førde og derefter 3-2 over værterne Falkenberg. Dermed er Gentofte klar til finalestævnet, som spilles den 29.-31. januar 2016.

I Norge gjorde Marienlyst Gentofte kunsten efter og sluttede ubesejrede og dermed stensikkert på toppen af gruppen. Først blev det til en stærk 3-0 sejr over Randaberg fra Sverige, efterfulgt af en lige så sikker 3-0-sejr over værterne, inden HK fra Island måtte rejse hjem med samme smag i munden – 3-0 til Marienlyst.

Middelfart var værter i den sidste indledende NCC gruppe, hvor også Hvidovre var med. Det lykkedes desværre ikke for nogen af de to hold at avancere til finalespillet, da de sluttede 3’er og 4’er i gruppen.

Se alle resultater her.
Billeder og små historier kan findes på NCC Facebook siden her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ