Nordiske klubmesterskaber med fire danske herrehold

Denne fredag til søndag tager herrerne en tur i NEVZA Club Championships-manegen. Middelfart, Hvidovre, Gentofte og Marienlyst optræder for Danmark. Sidste sæsons Volleyliga-sølvvindere Middelfart er værter for et gruppespil, og Dreamsports.tv sender begge kampe fra Lillebæltshallen den 29. november. I sidste uge var det damerne, som kæmpede om finalepladser i NEVZA Club Championships – NCC.…

:


Denne fredag til søndag tager herrerne en tur i NEVZA Club Championships-manegen. Middelfart, Hvidovre, Gentofte og Marienlyst optræder for Danmark. Sidste sæsons Volleyliga-sølvvindere Middelfart er værter for et gruppespil, og Dreamsports.tv sender begge kampe fra Lillebæltshallen den 29. november.

I sidste uge var det damerne, som kæmpede om finalepladser i NEVZA Club Championships – NCC. I denne weekend er det herrernes tur, når 11 hold fra Danmark, Sverige, Norge og Island skal i aktion i NCC.

Danske volleyballfans skal en tur til Fyn, hvis de vil opleve NCC i hallen. Middelfart er værter for Gruppe A, hvor norske Nyborg VBK og NTNUI kigger forbi sammen med Hvidovre Volleyball Klub.

Cheftræner for værtsklubben Middelfart Thomas Kröger:

”Det bliver spændende at spille NEVZA Club Championships. Det er en rigtig god mulighed for at få noget international erfaring for vores mange unge spillere,” siger han.

”Vi vil selvfølgelig gøre så meget som muligt for at vinde, men vi er også realistiske og har ikke sat høje forventninger om at vinde turneringen. Uanset hvad, giver vi os 100 procent, så må vi se, hvor langt det rækker,” siger Thomas Kröger.

Dreamsports.tv er med hele dagen fra Lillebæltshallen søndag den 29. november, hvor begge kampe streames gratis i vanlig høj kvalitet. Klokken 11:00 gælder det opgøret mellem Hvidovre og NTNUI, inden værterne Middelfart møder Nyborg klokken 14:00.

Gentofte Volley skal i Gruppe B en tur til Sverige, hvor Falkenbergs Volleybollklubb også tager imod Førde VBK fra Norge.

Endelig er Marienlyst i Gruppe C, som spilles i Norge med Ballklubb Tromsø som værter. Randaberg Volleyballklubb fra Norge og HK fra Island er også havnet i Gruppe C.

Der spilles alle mod alle i gruppen, hvor de tre 1’ere og den bedste 2’er går videre til finalerne, som spilles den 29.-31. januar 2016.

Se kampprogrammer og puljerne på volleyball.dk her.

Følg med i NEVZA Club Championships på Facebook her.

Gå direkte til Dreamsports.tv her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ