Brøndby er klar til NCC finalen

Brøndbys danske mestre bliver den eneste danske repræsentant i kampen om kvindernes nordeuropæiske mesterskab for klubhold. Det blev afgjort i weekenden, hvor Brøndby selv og Fortuna Odense var arrangører af de to indledende puljer. I Brøndby vandt hjemmeholdet alle sine kampe over Randaberg fra Norge, Afturelding fra Island og Holte IF. 2. pladsen i puljen blev reelt…

:


Brøndbys danske mestre bliver den eneste danske repræsentant i kampen om kvindernes nordeuropæiske mesterskab for klubhold.

Det blev afgjort i weekenden, hvor Brøndby selv og Fortuna Odense var arrangører af de to indledende puljer.

I Brøndby vandt hjemmeholdet alle sine kampe over Randaberg fra Norge, Afturelding fra Island og Holte IF. 2. pladsen i puljen blev reelt afgjort fredag, da Randaberg vandt 3-2 over Holte. Dermed er Brørndby og Randaberg klar til finalestævnet. Holte blev nr. 3 i puljen efter en 3-2 sejr over islændingene.

I Odense blev det Oslo fra Norge og svenske Engelholm, der satte sig på de to finalepladser. Begge hold vandt 3-0 over Fortuna Odense og Team Køge. I puljefinalen vandt Oslo 3-1 over Engelholm. Fortuna tog 3. pladsen.

Finalestævnet spilles d. 29-31. januar. Arrangøren er endnu ikke fundet.

Man kan se resulater, billeder og små historier på facebooksiden:
https://www.facebook.com/NEVZA-Club-Championships-1056588451018745/

Herrernes puljer spilles i den kommende weekend. Her er Danmark repræsenteret af Gentofte, Middelfart, Marienlyst og Hvidovre.

Del nyhed

LÆS OGSÅ