Gentofte videre i Europa

Med en 3-1 sejr tirsdag aften i Kildeskovshallen over BK Tromsø fra Norge sikrede Gentofte Volley sig adgang til næste runde i CEV Challenge Cup. Gentofte havde vundet første kamp i Norge med 3-0 og behøvede derfor kun at vinde 2 sæt for at gå videre på bekostning af Tromsø. Alligevel sad de mange Gentofte-tilhængere…

:


Med en 3-1 sejr tirsdag aften i Kildeskovshallen over BK Tromsø fra Norge sikrede Gentofte Volley sig adgang til næste runde i CEV Challenge Cup.

Gentofte havde vundet første kamp i Norge med 3-0 og behøvede derfor kun at vinde 2 sæt for at gå videre på bekostning af Tromsø. Alligevel sad de mange Gentofte-tilhængere i størstedelen af første sæt med fornemmelsen af, at det kunne gå galt.

Det norske supertalent Kristoffer Østvik, der menes på vej til en af de bedste ligaer i Europa, spillede igen en stor kamp og angreb effektivt selv i pressede situationer.

Nordmændene var foran det meste af tiden i første sæt, men til sidst gav de efter for Gentoftes servepres, og det gav Gentofte overtaget. Gentofte sikrede sig sætsejren med 25-21.

Andet sæt blev Gentofte-opvisning. Nordmændene blev sat til vægs med de knusende cifre 25-12. I tredje sæt kom Gentofte hurtigt stort bagud. Tromsø tog chancen og spillede den fint. Det gav gevinst med 25-23 i tredje sæt. Herefter koncentrerede hjemmeholdet sig igen og vandt fjerde sæt med 25-18.

Gentoftes absolutte profil var Mads Møllgaard. Han scorede flest points og var samtidig bedste modtagningsspiller.

“Jeg er tilfreds med min egen indsats. Vi spiller nervøst i kampens start, men vi bliver heldigvis hjulpet i gang af en række dårlige modtagninger hos nordmændene,” siger Mads Møllgaard i en pressemeddelelse fra Gentofte Volley.

Det er første gang nogensinde, at klubbens hold avancerer i Europa Cup.

“Det er herligt at gå videre i Europa”, bemærkede Mads Møllgaard.

“Den næste kamp bliver helt sikkert meget sværere. Vi skal møde Galatasaray fra Tyrkiet eller et rumænsk hold. Vi skal være helt på toppen for at vinde.”

Kampene er endnu ikke fastlagt. Næste opgave for Gentofte bliver opgøret i kvartfinalen i Pokalturneringen torsdag ude mod Lyngby-Gladsaxe.

Del nyhed

LÆS OGSÅ