Dansk volleystjerne genvinder argentinsk pokaltitel efter ærkerivalopgør mod sin gamle klub

Volleyball-landsholdets anfører Axel Jacobsen har netop vundet den argentinske pokaltitel med sin nye klub UPCN de San Juan Volleyball Club. I finalen stod de overfor ærkerivalerne Bolivar, som Axel Jacobsen vandt pokalen med sidste år. Axel Jacobsen viste igen, at han har et af verdens bedste sæt hæverhænder skruet på. Sammen med sin klub San…

:


Volleyball-landsholdets anfører Axel Jacobsen har netop vundet den argentinske pokaltitel med sin nye klub UPCN de San Juan Volleyball Club. I finalen stod de overfor ærkerivalerne Bolivar, som Axel Jacobsen vandt pokalen med sidste år.

Axel Jacobsen viste igen, at han har et af verdens bedste sæt hæverhænder skruet på. Sammen med sin klub San Juan har han vundet den argentinske pokaltitel med 3-0 (25-21, 25-23, 25-28) over Bolivar.  

”Det er en vildt god start på den hjemlige sæson. Jeg vandt pokaltitlen sidste år sammen med Bolivar og så igen i år med San Juan,” siger 31-årige Axel Jacobsen.

”Det betyder utroligt meget for os. Pokalsejren viser, at vi er på rette spor forud for sæsonen, som begynder i næste uge,” siger han.

Axel Jacobsen og San Juan blev nummer 3 ved VM for klubhold for nogle uger siden, efter holdet kun havde trænet sammen få dage. Nu er der kommet flere træninger i hænderne, og det har resulteret i klubbens første trofæ i denne sæson.

“Det er tydeligt, at vi er blevet mere sammenspillet I løbet af de sidste par uger. Vi kæmper for at vinde hver eneste kamp, vi spiller. Med det her resultat i hånden, mener jeg, det er realistisk, at vi også går efter at vinde ligaen,” siger Axel Jacobsen.

San Juan vandt den argentinske liga i sidste sæson, mens Axel Jacobsen vandt pokaltitlen med Bolivar.

Del nyhed

LÆS OGSÅ