Borglund inden returopgøret i Challenge Cup: ”Det bliver en kamp, hvor du ikke vil tabe 1. sæt”

Gentofte vandt overbevisende det første opgør i CEV Challenge Cup mod Tromsø med 3-0 i Norge. Cheftræner Peter Borglund forventer dog langt fra en walkover i returopgøret i morgen. Kampen streames direkte på Dreamsports.tv. Trods en solid 3-0-sejr på udebane og dermed det bedst mulige udgangspunkt inden returopgøret mod Tromsø i CEV Challenge Cup 2.…

:


Gentofte vandt overbevisende det første opgør i CEV Challenge Cup mod Tromsø med 3-0 i Norge. Cheftræner Peter Borglund forventer dog langt fra en walkover i returopgøret i morgen. Kampen streames direkte på Dreamsports.tv.

Trods en solid 3-0-sejr på udebane og dermed det bedst mulige udgangspunkt inden returopgøret mod Tromsø i CEV Challenge Cup 2. runde, er der stadig masser af spænding på højkant i Kildeskovshallen klokken 18:30 i morgen tirsdag.

Cheftræner for de danske mestre Peter Borglund fortæller, at han har siddet hele weekenden og studeret yderligere video af den norske modstander.

”Tromsø er et hold, som er meget svære at styre, når de er på toppen og har medgang. Der har de et rigtig godt forsvar og stor styrke,” siger Peter Borglund.

Han vurderer, at åbningen af kampen kan blive altafgørende for, hvem der trækker sig sejrsrigt ud af opgøret:

”Det bliver en kamp, hvor du ikke vil tabe 1. sæt. Derfor skal vi ind og lægge pres på dem med det samme, så de stopper med at tro på muligheden for at gå videre. Hvis vi server anstændigt og modtager anstændigt, så er der en meget stor chance for at vinde,” siger han.

Vinder Gentofte kampen, er de videre til 1/16-finalen. Gentofte er også videre, hvis de taber 2-3, da Tromsø dermed kun får 2 point og Gentofte 1. Vinder Tromsø kampen 3-0 eller 3-1 skal de to hold ud i et Golden Set til 15 point. 

Kommer Gentofte ud af de to kampe mod Tromsø som samlet vinder, møder de i 1/16-finalen taberen af opgøret mellem tyrkiske Galatasaray Istanbul og rumænske Volei Municipal Zalau. Galatasaray vandt 1. opgør med 3-1 hjemme i Tyrkiet. Returkampen i Rumænien spilles på onsdag.

Der venter alle tilskuere i Kildeskovshallen en aften i elitesportens og returkampenes tegn tirsdag aften.

Først skal Gentofte se, om de kan besejre Tromsø. Kampen starter allerede klokken 18:30, så man kan nå at se fodboldlandsholdets returkamp mod Sverige i EM-kvalifikationen bagefter. Der bliver sat storskærm op i Kildeskovshallen til lejligheden. Info og tilmelding på Facebook her

Kampen mellem Gentofte og Tromsø streames direkte på Dreamsports.tv klokken 18:30.

LÆS OGSÅ: GENTOFTE TÆVEDE TROMSØ I CEV CHALLENGE CUP
LÆS OGSÅ: GENTOFTE TROR PÅ AVANCEMENT I EUROPA

Del nyhed

LÆS OGSÅ