Tilmelding til Pokalfestivalen er åben

Det er nu muligt at melde sig til den store Pokalfestival i Odense den 23. og 24. januar. Det bliver en weekend i børnene og de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet – og ikke mindst en masse kampe om de store pokaler til mestrene i alle rækker. Sidste år…

:


Det er nu muligt at melde sig til den store Pokalfestival i Odense den 23. og 24. januar. Det bliver en weekend i børnene og de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet – og ikke mindst en masse kampe om de store pokaler til mestrene i alle rækker.

Sidste år blev en ny Pokalfestival sat i søen. I år bygges der videre på succesen, dog med et twist.

Til Pokalfestivalen den 23. og 24. januar i Odense spiller Teen U14 i Højbyhallen, og der tilbydes beachvolley for Teen U16 + U18 i Odense Beach Hal.

”Vi vil stadig koncentrere alle kræfter om at lave et super stævne, hvor spillerne i Kids, Teen og Beach samt deres trænere og forældre skal opleve, at vi er der for dem,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

”Vi vil samle alle Kids-spillere i Marienlystcentret, hvor vi håber at kunne samle endnu flere end sidste år, så vi igen kan opleve den helt rigtige festivalstemning med et stort lege- og aktivitetsområde og et særligt hygge- og afslapningsområde for forældre og fans,” siger han.

Teen 1+2 U14 er flyttet til Højbyhallen for at skabe en unge-stemning derude, hvor der også vil være forskellige muligheder for de unge til at hygge sig i pauserne.

Beach spilles på Klokkestøbervej, hvor der er sørget for musik, fest og farver.

Som de andre år vil der naturligvis være medaljer til alle deltagere.

Pokalfestivalen arrangeres i samarbejde med DHV, Fortuna Odense Volley, Marienlyst og Odense Beachvolley.

Pokalfestivalen begynder om lørdag klokken 11:00 og slutter søndag klokken 14:00, så uanset hvor man er fra i landet, kan man tage af sted lørdag og komme hjem i fornuftigt tid søndag.

Læs mere om levels, priser og forplejning her, hvor du også tilmelder dig.
Sidste frist for tilmelding er den 24. december.

Del nyhed

LÆS OGSÅ