Se Clash of the Capitals live på Dreamsports.tv

Den jyske hovedstad Aarhus danner rammerne om søndagens brag i Volleyligaen, når Amager VK fra Djævleøen kommer på besøg. Kampen streames gratis og direkte på Dreamsports.tv. Oprykkerne fra Amager stormer derudaf i Volleyligaen, hvor det indtil videre er blevet til tre sejre og et enkelt nederlag mod de regerende danmarksmestre. På søndag skal holdet fra…

| Foto: Eventmedia.dk

:


Den jyske hovedstad Aarhus danner rammerne om søndagens brag i Volleyligaen, når Amager VK fra Djævleøen kommer på besøg. Kampen streames gratis og direkte på Dreamsports.tv.

Oprykkerne fra Amager stormer derudaf i Volleyligaen, hvor det indtil videre er blevet til tre sejre og et enkelt nederlag mod de regerende danmarksmestre.

På søndag skal holdet fra hovedstaden en tur til den jyske pendant, hvor Elite Volley Aarhus venter. Aarhus-holdet har haltet lidt i opstartsfasen af sæsonen, hvor de har høstet en enkelt sejr og to gange er gået fra volleyballbanen som tabere.

Cheftræner for Amager Lars Engell forventer endnu en sejr på søndag i Clash of the Capitals:

”Vi har haft en rigtig god start på sæsonen, hvor vi har vundet alle kampe på nær den mod Brøndby. Det har givet os et godt afsæt, og vi er inde i en god stime. Derfor forventer jeg også en sejr på søndag i Aarhus,” siger Lars Engell.

Cheftræner for Aarhus, Ben Eshel, forventer en interessant kamp i den jyske hovedstad:

”Amager er et hold, som vi har respekt for. De står rigtig stærkt og har en god, bred trup med god kvalitet i start 6’eren, hvor vi mangler lidt i bredden pt.,” siger Ben Eshel.

”Jeg forventer en god og intens kamp, hvor vi vil mere end blot at drille Amager. Vi vil vinde. Det kræver, at vi leverer en rigtig god præstation og rammer dagen,” siger han.

Kampen mellem Elite Volley Aarhus og Amager VK spilles i Århus Gammel Stadionhal og streames direkte på Dreamsports.tv klokken 13:00.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ