Topbrag: Volleyligaens mest scorende krydser klinger søndag

Volleyligaens pt. mest scorende mandskaber brager sammen i weekenden, når førerholdet Holte tager imod nummer 2 Brøndby. Topbraget streames direkte på Dreamsports.tv, hvor et af holdene får brudt dets perfect score. Tre kampe, tre sejre på 3-0 og maksimumpoint. Det er status for sidste års guld- og bronzevindere Brøndby og Holte, inden de to hold…

:


Volleyligaens pt. mest scorende mandskaber brager sammen i weekenden, når førerholdet Holte tager imod nummer 2 Brøndby. Topbraget streames direkte på Dreamsports.tv, hvor et af holdene får brudt dets perfect score.

Tre kampe, tre sejre på 3-0 og maksimumpoint. Det er status for sidste års guld- og bronzevindere Brøndby og Holte, inden de to hold mødes i Volleyligaen på søndag klokken 14:00.

Begge hold har scoret 225 point, hvilket er ensbetydende med, at ingen af holdene har afgivet et eneste sæt i Volleyligaens tre første runder.

Det bliver der lavet om på søndag, når Holte har hjemmebanefordel i topholdenes første duel i denne sæson.

”Jeg glæder mig. Vi har ikke mødt de formodet stærkeste modstandere endnu, så det bliver sjovt at prøve kræfter mod et andet tophold. Vi får mulighed for at måle os direkte mod Brøndby og se, hvor vi er foran og hvor vi mangler noget i forhold til dem,” siger Sven-Erik Lauridsen, cheftræner for Holte.

Hans trænerkollega Jens Bang i Brøndby-lejren ser også frem til topopgøret:

”Jeg forventer en rigtig god gang volleyball. Det bliver dagformen, som afgør, hvem der vinder. Vi er oppe imod en modstander, som er fint forberedt på kampen, som har spillet nogle rigtig gode kampe og fået en god start på sæsonen. Hvis begge hold er skadesfri på søndag, bliver det et brag af en kamp,” siger han.

Individuelt er det også de to holds profiler, som topper statistikken, idet Holtes kantspiller Kayla Anne Neto efter de første tre runder er noteret for 35 point, mens Brøndbys Trine Noer Kjelstrup ligger på andenpladsen med 34 fuldtræffere.

Kampen mellem Holte og Brøndby spilles i Ny Holtehal og streames direkte på Dreamsports.tv klokken 14:00.   

Del nyhed

LÆS OGSÅ