Gentofte tror på avancement i Europa

Volleyligaens førerhold Gentofte tager den 11. november hul på deres europæiske eventyr, når de møder norske Tromsø på udebane i 2. runde af CEV Challenge Cup. Cheftræner Peter Borglund tror på sejr. De danske mestre er det eneste hold, som skal forsvare de danske farver i Europa i denne sæson. Gentofte møder i 2. runde…

:


Volleyligaens førerhold Gentofte tager den 11. november hul på deres europæiske eventyr, når de møder norske Tromsø på udebane i 2. runde af CEV Challenge Cup. Cheftræner Peter Borglund tror på sejr.

De danske mestre er det eneste hold, som skal forsvare de danske farver i Europa i denne sæson.

Gentofte møder i 2. runde af CEV Challenge Cup norske Tromsø, og cheftræner Peter Borglund er meget fortrøstningsfuld i forhold til at gå videre:

”Jeg mener, vi har gode chancer for at slå Tromsø. Det er langt væk, og det er nogle helt andre omstændigheder end herhjemme, så det bliver sværere at vinde. Men vi forsøger at time formen og vores planlægning, så vi er bedst muligt klar,” siger han.

”Hvad jeg har set til dem, så har vi gode chancer for at gå videre,” siger han.

Der er returkamp mellem Gentofte og Tromsø i Kildeskovshallen den 17. november klokken 18:30.

Kommer Gentofte ud af de to kampe mod Tromsø som samlet vinder, møder de i 1/16-finalen taberen af opgøret mellem tyrkiske Galatasaray Istanbul og rumænske Volei Municipal Zalau.

Sidst Gentofte var med i CEV Challenge Cup var i 2013, hvor danskerne røg ud i 1. runde til et hviderussisk hold.

Læs mere på CEV’s hjemmeside her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ