HU17 landsholdet klar til finalen

HU17 landsholdet er klar til finale ved NEVZA HU17 i Kettering, England, efter magt demonstration hvor Norge blev slået sikker i tre sæt. Holdet forsatte de gode takter fra slutning af Sverrigskampen og holdet leverede helt uhørt ”kun” 15 fejl. Kun i starten af det andet sæt var drengene lidt på hælene, men ved at…

:


HU17 landsholdet er klar til finale ved NEVZA HU17 i Kettering, England, efter magt demonstration hvor Norge blev slået sikker i tre sæt. Holdet forsatte de gode takter fra slutning af Sverrigskampen og holdet leverede helt uhørt ”kun” 15 fejl. Kun i starten af det andet sæt var drengene lidt på hælene, men ved at holde fast i gameplanen arbejdede holdet sig tilbage og vandt sættet, herefter var der udsolgt hos nordmændene.Der er store roser til spillere, for at fastholde et højt servepres gennem sammen med godt forsvarspil banede dette vejen for mange breakpoint muligheder hvor Mad Kyed Jensen fordelt boldende godt. Simon Boye Jørgensen endte kampe på +16, heraf 8 serveesser.

I morgen kl 13.20 er modstanderen i finalen Finland

Danmark-Norge 3-0 (25-12, 25-20, 25-11)

Starter:
Hæver Mads Kyed Jensen
Kanter Oscar Kjerstein Madsen og Tobias Hougs Kjær
Center: Andreas Pries Olesen og Jacob Stein Brinck
Diagonal: Simon Boye Jørgensen
Libero: Mikkel Overgaard

Del nyhed

LÆS OGSÅ