HU17 vinder over Færøerne

HU17 landsholdet vandt også den anden kamp ved NEVZA mesterskaberne i Kettering, England og er hermed klar til finalen i den indledende pulje mod Sverige, der lige som Danmark har vundet 3-0 over Færøerne og Island. Kampen bar bræg af at det danske hold godt ville spare nogle spillere der gerne skulle meget i aften,…

:


HU17 landsholdet vandt også den anden kamp ved NEVZA mesterskaberne i Kettering, England og er hermed klar til finalen i den indledende pulje mod Sverige, der lige som Danmark har vundet 3-0 over Færøerne og Island. Kampen bar bræg af at det danske hold godt ville spare nogle spillere der gerne skulle meget i aften, hvilket gav plads til nye spillere i startopstillingen. Simon Boye Jørgensen sluttede kampen i +12

HU17 landsholdet møder Sverige kl. 17 lokaltid

Danmark-Færøerne 3-0 (25-19, 25-12, 25-18)

Starter:
Hæver Mads Kyed Jensen
Kanter Marius Risbæk Thomsen og Tobias Hougs Kjær
Center: Andreas Pries Olesen og Magnus Andreas Nielsen
Diagonal: Simon Boye Jørgensen
Libero: Mikkel Overgaard
Indskifter: Jacob Stein Brinck, Oscar Kjerstein Madsen, Mads Bruun Jensen, Anton Martin Danvig Lydolff og Frederik Ulnits Vester

Del nyhed

LÆS OGSÅ