HU17 landsholdet klar til semifinalen

HU17 landsholdet leverede et monster comeback og er i klar til semifinalen efter 3-2 over Sverige. Det holdt rigtigt hårdt for de danske drenge i kampens start, hvor Sverige spillede godt og de danskedrenge lave en anelse for mange fejl. Holdet arbejder på ar finde løsninger og nede 0-2 og 7-14 i 3. Sæt, begyndte…

:


HU17 landsholdet leverede et monster comeback og er i klar til semifinalen efter 3-2 over Sverige. Det holdt rigtigt hårdt for de danske drenge i kampens start, hvor Sverige spillede godt og de danskedrenge lave en anelse for mange fejl. Holdet arbejder på ar finde løsninger og nede 0-2 og 7-14 i 3. Sæt, begyndte holdet at kæmpe sig tilbage i kampen og spillede taktisk klogt og stort set uden fejl. Efter 2 timer spil kunne danskerne strække armene i vejret som sejre herrer.

I morgen kl 19.30 spilles der semifinale mod vinderen af kamp Norge – Island

Danmark-Sverige 3-2 (21-25, 20-25, 25-22, 25-16, 15-12)

Starter:
Hæver Mads Kyed Jensen
Kanter Oscar Kjerstein Madsen og Tobias Hougs Kjær
Center: Jacob Stein Brinck og Magnus Andreas Nielsen
Diagonal: Simon Boye Jørgensen
Libero: Mikkel Overgaard
Indskifter: Andreas Pries Olesen

Del nyhed

LÆS OGSÅ