DU17 taber klart til Sverige

DU17 – Sverige 0-3 (23,20,20) Vi taber til et svensk hold, der spiller meget stabilt og presser os med store angreb fra kanterne kampen igennem. Selv kæmper vi med stabiliteten i hele spillet – det er som om det ligger og lurer, men kommer kun til overfladen i perioder og perioderne er ikke lange nok…

:


DU17 – Sverige 0-3 (23,20,20)

Vi taber til et svensk hold, der spiller meget stabilt og presser os med store angreb fra kanterne kampen igennem.

Selv kæmper vi med stabiliteten i hele spillet – det er som om det ligger og lurer, men kommer kun til overfladen i perioder og perioderne er ikke lange nok endnu. Piger fighter og arbejder og gør alt for at forbedre det der kan forbedres. Nu forbereder vi os til i morgen, hvor vi skal op på hesten i kvartsfinalen mod Finland i morgen kl. 13.00 dansk tid.

En fed kamp at glæde sig til.

Del nyhed

LÆS OGSÅ