Brøndby og Lyngby mødes i DM-revanche

Der er lagt op til et brag i Volleyligaen på lørdag, når de forsvarende danmarksmestre Brøndby tager imod Lyngby. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv. Begge hold er ubesejrede efter to kampe hver i denne sæson af Volleyligaen. Da mandskaberne mødtes i sidste sæsons DM-finale, var Brøndbys damer overlegne og vandt alle tre kampe med 3-0…

:


Der er lagt op til et brag i Volleyligaen på lørdag, når de forsvarende danmarksmestre Brøndby tager imod Lyngby. Kampen vises direkte på Dreamsports.tv.

Begge hold er ubesejrede efter to kampe hver i denne sæson af Volleyligaen. Da mandskaberne mødtes i sidste sæsons DM-finale, var Brøndbys damer overlegne og vandt alle tre kampe med 3-0 og sikrede sig dermed danmarksmesterskabet.

Brøndbytræner Jens Bang tør dog langt fra love, at kampen i morgen bliver lige så let:

”Vi ved ikke, hvad vi går ind til. Der findes ingen video af Lyngby. Jeg ved kun, at de har tre amerikanere på holdet, men vi ved ingenting om dem,” siger han

”Vores tilgang er, at vi under ingen omstændigheder undervurderer dem. De blev nummer 2 sidste år, og de kommer helt sikkert topmotiverede til Brøndby for at vinde. Vi er inde i en fin periode, hvor vi træner godt, og vi stiller med vores absolut bedste hold,” siger Jens Bang.

I Brøndbys to første kampe er det blevet til to 3-0-sejre. Først ude over Amager VK og derefter ude over Elite Volley Aarhus.

Lyngby vandt deres første kamp på hjemmebane med 3-1 over Team Køge, mens DHV Odense blev besejret på Fyn med 3-0 i sjællændernes anden kamp i sæsonen.

Cheftræner Fred Sturm:

”Jeg har ikke brugt meget tid på at tænke over kampen mod Brøndby endnu, da vi så sent som i går aftes spillede mod DHV Odense. Vi tager en kamp ad gangen og har al vores fokus rettet mod den, da det kræver den fulde opmærksomhed af alle vores spillere, hver eneste gang vi går på banen,” siger han.

”Brøndby har en masse gode spillere, og det virker som dem, man skal slå, hvis man vil blive mestre. Det bliver sådan en type kamp, hvor vi kommer til at lære rigtig meget om dem og os selv. Der er selvfølgelig en smule rivalisering, siden vi mødte dem i sidste års finale. Men selvom Lyngby-navnet er det samme, så er vi en masse nye spillere og en ny træner,” siger Fred Sturm.

”Alt er muligt, hvis vi spiller godt. Så det er der, vi lægger vores kræfter. Vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal slå Brøndby.”

DM-revanchen streames direkte på Dreamsports.tv lørdag den 31. oktober klokken 14:00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ