Peter Jensen vinder danskerduel i Belgisk sæsonåbner

De to landsholdsspillere Peter Jensen og Rasmus Breuning skiftede begge til belgisk volleyball forud for denne sæson. I aftes mødtes de i en direkte konfrontation i sæsonens første kamp i Ethias League. Den bedste belgiske liga har fået ekstra krydderi i denne sæson, hvor de to danske kantspillere Peter Jensen og Rasmus Breuning tørner ud…

:


De to landsholdsspillere Peter Jensen og Rasmus Breuning skiftede begge til belgisk volleyball forud for denne sæson. I aftes mødtes de i en direkte konfrontation i sæsonens første kamp i Ethias League.

Den bedste belgiske liga har fået ekstra krydderi i denne sæson, hvor de to danske kantspillere Peter Jensen og Rasmus Breuning tørner ud for hver sin klub.

Peter Jensen er skiftet til Menen, mens Rasmus Breuning har skrevet kontrakt med VBC Waremme.

De to danske landsholdsspillere skulle ikke vente længe, inden deres to klubber mødtes i ligaen – det skete nemlig allerede i sæsonens første kamp.

Men Rasmus Breuning var på banen, måtte Peter Jensen desværre se hele kampen fra sidelinjen. Jensen kunne dog trøste sig med, at holdkammeraterne klarede den uden ham, idet Menen vandt opgøret med 3-1 (25-12, 24-26, 25-16, 25-17).

Del nyhed

LÆS OGSÅ