Disse hold afgør Final 4-skæbnen mellem sig

Der er trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen i volleyball. Klubberne skal nu kun vinde én kamp for at sikre sig billet til Final 4. 14 hold fra Volleyligaen og to hold fra 1. Division var med i bowlen, da der mandag eftermiddag blev trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen. Sidste års pokalmestre Gentofte træder…

:


Der er trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen i volleyball. Klubberne skal nu kun vinde én kamp for at sikre sig billet til Final 4.

14 hold fra Volleyligaen og to hold fra 1. Division var med i bowlen, da der mandag eftermiddag blev trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen.

Sidste års pokalmestre Gentofte træder ind i pokalturneringen til denne runde, og de møder Lyngby-Gladsaxe i deres 1/4-finale, mens de regerende pokalmestre på damesiden Brøndby møder Team Køge.

Herrerne spiller deres 1/4-finaler mellem den 16. og 22. november, mens damerne afgør deres Final 4-skæbne mellem den 23. og 29. november.

Vinderne af 1/4-finalerne booker billet til årets største volleyballevent, Final 4 i Frederiksberg Hallen den 18. og 19. december.

1/4-FINALER POKALTURNERINGEN
Gentofte Volley – Lyngby-Gladsaxe (herrer)
Amager VK – Middelfart VK (herrer)
Hvidovre VK – Ishøj Volley (herrer)
ASV Aarhus – BK Marienlyst (herrer)
Elitevolley Aarhus – Holte IF (damer)
Fortuna Odense – Amager VK (damer)
Team Køge – Brøndby VK (damer)
VK Vestsjælland – Lyngby Volley (damer)

VIND BILLETTER OG HOTEL TIL FINAL 4
Dansk Volleyball Forbund udlodder 4 billetter til pokalfinalerne lørdag den 19. december samt overnatning for 4 personer på Comfort Hotel Vesterbro fra lørdag den 19. til søndag 20. december.

For at deltage i konkurrencen skal du gætte, hvilke fire damehold og hvilke fire herrehold, som kvalificerer sig til Final 4 i Frederiksberg Hallen den 18.-19. december.

Du deltager ved at sende dit bud på de otte hold senest fredag den 30. oktober til jak@volleyball.dk.
Skriv KONKURRENCE i emnefeltet.

Når de otte Final 4-hold er fundet, trækker vi lod blandt de besvarelser med flest rigtige.
Vinderen får direkte besked.

Du kan også vælge at købe dine billetter til Final 4 allerede nu. Der er fri entré i Frederiksberg Hallen til semifinalerne den 18. december, mens billetter til pokalfinalerne lørdag den 19. december kan købes her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ