Volleyherrerne rykker to pladser frem på Europaranglisten

På den seneste Europarangliste fra CEV rykker det danske herrelandshold i volleyball to pladser frem til en placering som nummer 24. Det sker, efter Danmark spillede sin hidtil bedste European League i sommer, hvor landsholdet sluttede på en 7. plads. Volleyherrerne besejrede blandt andet Israel og de senere finalister Makedonien på udebane, inden Østrig blev…

:


På den seneste Europarangliste fra CEV rykker det danske herrelandshold i volleyball to pladser frem til en placering som nummer 24.

Det sker, efter Danmark spillede sin hidtil bedste European League i sommer, hvor landsholdet sluttede på en 7. plads.

Volleyherrerne besejrede blandt andet Israel og de senere finalister Makedonien på udebane, inden Østrig blev slået to gange på hjemmebane.

”Det er Danmarks bedste placering nogensinde på Europaranglisten. At vi nu ligger nummer 24 i Europa lover godt for fremtiden, hvor vi har en ambition om at kvalificere os til flere store mesterskaber,” siger Mikael Trolle, landstræner og sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund.

De nykårede europamestre, Frankrig, ligger nummer syv på Europaranglisten, mens Rusland topper listen foran Italien og Bulgarien.

De danske volleydamer er faldet en enkelt plads til nummer 27.

Se hele CEV’s Europarangliste her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ