Eric Adler topscorer til CEV bestyrelsesvalg

Den tidligere formand for Dansk Volleyball Forbund og Top Volleyball Danmark Eric Adler er blevet valgt ind i CEV’s bestyrelse for yderligere fire år. Ved det europæiske volleyballforbund CEV’s generalforsamling i Bulgarien er danske Eric Adler netop blevet genvalgt til CEV’s bestyrelse. Eric Adler fik 35 ud af 55 stemmer og blev således valgt ind…

:


Den tidligere formand for Dansk Volleyball Forbund og Top Volleyball Danmark Eric Adler er blevet valgt ind i CEV’s bestyrelse for yderligere fire år.

Ved det europæiske volleyballforbund CEV’s generalforsamling i Bulgarien er danske Eric Adler netop blevet genvalgt til CEV’s bestyrelse.

Eric Adler fik 35 ud af 55 stemmer og blev således valgt ind i CEV’s bestyrelse i 1. runde.

”Jeg er selvfølgelig stolt rent personligt. Men jeg er også glad for, at dansk volleyball er repræsenteret i CEV’s bestyrelse. Det viser, at det arbejde, vi laver i Danmark, betaler sig. Det er det høje stemmetal en anerkendelse af,” siger Eric Adler.

Han nævner blandt andet EM i Danmark og Polen i 2013, som en af de begivenheder, Danmark høster roser for. Den danske indflydelse og arbejde resulterede sidste år i, at Danmark blev udnævnt til udviklingscentrum for volleyball i Nordeuropa af CEV under navnet CEV Regional Development Center Copenhagen.

”Nu har vi fået en ny præsident og en ny bestyrelse i CEV. Jeg håber, at vi kan fortsætte med at have indflydelse på videreførelsen af europæisk volleyball,” siger Eric Adler.

Eric Adler er valgt ind for fire år mere og har været en del af CEV’s bestyrelse i de seneste 12 år.

Del nyhed

LÆS OGSÅ