HU19 stadig ubesejret ved NEVZA

Danmark-England, HU19 NEVZA: 3-0 (25-15, 25-22, 25-11) Ved NEVZA turneringen i Ikast mødte Danmarks drenge England i formiddagens kamp. Det efterhånden rutinerede danske hold viste i det meste af kampen, at det ikke er tilfældigt, at de ved det seneste EM blev rangeret som det 11. bedste U19 hold i Europa. Første sæt blev vundet…

:


Danmark-England, HU19 NEVZA: 3-0 (25-15, 25-22, 25-11)

Ved NEVZA turneringen i Ikast mødte Danmarks drenge England i formiddagens kamp.

Det efterhånden rutinerede danske hold viste i det meste af kampen, at det ikke er tilfældigt, at de ved det seneste EM blev rangeret som det 11. bedste U19 hold i Europa.

Første sæt blev vundet overbevisende af Danmark, mens der i 2. sæt var mere kamp om pointene. Englands gode fysik voldte i perioder lidt vanskeligheder for det danske netspil.

I tredje sæt var energien gået ud af de engelske drenge og flere og flere af de danske reservespillere kom på banen og var med til at sikre en komfortabel dansk sætsejr.

Assistenttræner Christian Hesselberg: ”Vi var meget tilfredse med at det lykkedes at lægge et højt servetryk på vores modstander. Desuden udmærkede Kasper Helverskov sig ved at vinde mange bolde fra højrekanten. Han har fået mere fysik i sit spil, hvilket gør ham farlig for enhver modstander. Nu glæder vi os til to spændende kampe mod Sverige”.

I aften kl. 19.00 mødes netop Danmark og Sverige i den sidste puljekamp. Da det allerede er afgjort at det bliver disse to hold der skal mødes i torsdagens finale, bliver det interessant at se hvordan de to coaches, Thomas Skifter Bertelsen og Göran Persson vil udnytte denne kamp.

Danmarks startopstilling:
Hæver: Anders Als
Diagonal: Kasper Helverskov
Kanter: Oscar Møllgaard og Nikolaj Hjort
Centre: Simon Andersen og Rasmus Mikelsons
Libero: Mathias Spentrup

Del nyhed

LÆS OGSÅ