HU19 i god form mod Sverige

Danmark-Sverige, HU19 NEVZA, puljekamp: 3 -1 (15-25, 25-20, 25-18, 25-18) Den afsluttende kamp i drengenes pulje havde ingen resultatmæssig betydning, da begge hold allerede var sikre på en finaleplads torsdag kl. 15.00 Begge trænere havde da også benyttet lejligheden til at give værdifuld erfaring til en del spillere, der normalt ikke står så meget på…

:


Danmark-Sverige, HU19 NEVZA, puljekamp: 3 -1 (15-25, 25-20, 25-18, 25-18)

Den afsluttende kamp i drengenes pulje havde ingen resultatmæssig betydning, da begge hold allerede var sikre på en finaleplads torsdag kl. 15.00

Begge trænere havde da også benyttet lejligheden til at give værdifuld erfaring til en del spillere, der normalt ikke står så meget på banen i disse kampe.

I første sæt virkede det som om, at de svenske spillere var mest klar til at løse opgaven og de gik til en let sætsejr på 25-15.

Fra starten af andet sæt var de danske spillere mere fokuserede og samarbejdet fungerede en del bedre. Specielt hæver Mads Kyed skabte nogle gode situationer med sig selv som farlig angriber og flotte hævninger til centerspillerne. Danmark var foran 16-8 ved den tekniske timeout og sluttede af med en sætsejr på 25-20.

Danmarks dominans fortsatte i både tredje og fjerde sæt og til stor glæde for holdet og trænerteamet blev det derved tydeliggjort, at Danmarks dygtige drenge ikke bare har et højt topniveau, men også har høj kvalitet i hele truppen. Specielt det danske blokadespil er generelt set af høj klasse.

I morgen venter en spændende finale mod Sverige kl. 15.

Danmarks startopstilling:
Hæver: Mads Kyed
Diagonal: Simon Jørgensen
Kanter: Mathias Brix Olesen og Tobias Kjær
Centre: Frederik Dahl og Rasmus Mikelsons
Libero: Mathias Spentrup

Del nyhed

LÆS OGSÅ