HU19 lagde sikkert ud mod Island

Danmark-Island, HU19 NEVZA: 3-0 (25-16, 25-17, 25-9) Ved NEVZA turneringen i Ikast mødte Danmarks drenge Island i begge holds første kamp. Danmarks hold består af de samme spillere, som deltog i EM-slutrunden i Tyrkiet i foråret, og var derfor på forhånd udpeget som favoritter i kampen. Dette kom da heldigvis også til at holde stik,…

:


Danmark-Island, HU19 NEVZA: 3-0 (25-16, 25-17, 25-9)

Ved NEVZA turneringen i Ikast mødte Danmarks drenge Island i begge holds første kamp.

Danmarks hold består af de samme spillere, som deltog i EM-slutrunden i Tyrkiet i foråret, og var derfor på forhånd udpeget som favoritter i kampen. Dette kom da heldigvis også til at holde stik, da holdet havde godt kontrol på Island i det meste af kampen. I perioder skabte den islandske fightervilje dog spændende og intensive dueller til stor glæde for publikum. I sidste sæt kom Danmarks bedre rutine dog klart til udtryk.

Hos Danmark udmærkede anfører Oscar Møllgaard sig med en række kraftfulde server og angreb, mens specielt Nikolaj Hjort og Mathias Spentrup sørgede for en sikker og stabil servemodtagning.

I morgen kl. 11.00 møder Danmark England. Med en sejr vil Danmark være sikret en finaleplads uanset resultatet i kampen mod Sverige senere på dagen.

Danmarks startopstilling:
Hæver: Mads Kyed
Diagonal: Simon Jørgensen
Kanter: Oscar Møllgaard og Nikolaj
Centre: Simon Andersen og Frederik Dahl
Libero: Mathias Spentrup

Alle 12 danske spillere var på banen og bidrage til sejren

Del nyhed

LÆS OGSÅ