Sæt kryds allerede nu: Pokalfestival den 23.-24. januar

Det er altid godt at være ude i god tid. Derfor kan du allerede nu reservere den 23. og 24. januar 2016 til den traditionsrige Pokalfestival i Marienlystcentret i Odense. ”Det er dejligt, at vi allerede nu kan se frem til at tage hul på et nyt år med Pokalfestivalen, som er en fantastisk tradition.…

:


Det er altid godt at være ude i god tid. Derfor kan du allerede nu reservere den 23. og 24. januar 2016 til den traditionsrige Pokalfestival i Marienlystcentret i Odense.

”Det er dejligt, at vi allerede nu kan se frem til at tage hul på et nyt år med Pokalfestivalen, som er en fantastisk tradition. Vi er i Dansk Volleyball Forbund enormt glade for den store opbakning, som Pokalfestivalen møder hvert år,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund. 

”Til Pokalfestivalen den 23. og 24. januar gentager vi successen fra sidst, hvor rigtig mange hold var samlet ét sted. Det skabte den helt rigtige festivalstemning hvor der også var plads til legeland for de yngste og hyggerum til forældre og trænere, hvor de kunne nyde en kop kaffe, snakke med andre trænere eller eventuelt bare læse avisen,” siger han.

Peter Morell forklarer, at konceptet til Pokalfestivalen forbedres, så de ældste, teen U14, spiller sammen i Højbyhallerne.

Pokalfestivalen begynder om lørdag klokken 11:00 og slutter søndag klokken 14:00, så uanset hvor man er fra i landet, kan man tage af sted lørdag og komme hjem i fornuftigt tid søndag.

Dansk Volleyball Forbund arrangerer Pokalfestivalen i samarbejde med Marienlyst, Fortuna Odense og DHV Odense.

Der kommer snart mere information om priser og tilmelding til Pokalfestivalen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ