Hop på en fanbus direkte til Final 4

Uanset hvor man er fra i Danmark, er det nu super let og billigt at komme til pokalfinalerne i volleyball den 19. december. Saml holdkammeraterne fra klubben og stig ombord på en fanbus direkte til Final 4 på Frederiksberg. Dansk Volleyball Forbund ønsker at engagere volleyballfans landet over ved let at give dem mulighed for…

:


Uanset hvor man er fra i Danmark, er det nu super let og billigt at komme til pokalfinalerne i volleyball den 19. december. Saml holdkammeraterne fra klubben og stig ombord på en fanbus direkte til Final 4 på Frederiksberg.

Dansk Volleyball Forbund ønsker at engagere volleyballfans landet over ved let at give dem mulighed for at støtte deres hold til Final 4.

I samarbejde med Centrumturist er der derfor oprettet en god pris på en Final 4 fanbus og billetter til de to pokalfinaler lørdag den 19. december.

Enten kan klubberne blive kørt fra klubhuset og direkte til Frederiksberg Hallen og Final 4, så de lokale helte eller heltinder får den helt rigtige opbakning på lægterne. Klubben kan tage af sted alene eller gå sammen med en anden klub om at fylde en fanbus.

Det er også muligt at hoppe på en af de fire fanbusser, som kommer til at køre fra udvalgte steder i landet, så det er let at komme til pokalfinalerne alle steder fra. Ruterne offentliggøres snarest.

Final 4 fanbusserne kører afsted om morgenen lørdag den 19. december og kører om aftenen efter Dansk Volleyball Galla 2015.

KØB BILLET TIL FINAL 4 FANBUS HER 

Fanbus tur/retur inkl. Final 4 billet: 375 kr. pr. person

Tilmelding er bindende.
Der tages forbehold for aflysning af bussen ved under 40 tilmeldinger (max plads pr. bus: 50 personer). Hvis busturen ikke bliver til noget, refunderes pengene.

Det er muligt at deltage i Dansk Volleyball Galla 2015 for 395 kr. (købes separat)
Opsamlingssted (ved klubtur) og tider oplyses den 1. december.

Ankomst til Frederiksberg Hallen kl. 12:30.
Returtransport kl. 00:30.

Del nyhed

LÆS OGSÅ