Trængsel om favoritværdigheden ved herre EM

Verdensmestrene, World League-vinderne og begge EM-finalister fra Parken kæmper om favoritværdigheden ved EM i volleyball for herrer, som begynder den 9. oktober. Kigger man på de forskellige bookmakeres odds-sætning, så er verdensmestrene Polen og World Cup-vinderne Frankrig lige store favoritter til at hæve EM-pokalen. Enkelte spiludbydere mener dog, at Frankrig er en smule større favorit.…

:


Verdensmestrene, World League-vinderne og begge EM-finalister fra Parken kæmper om favoritværdigheden ved EM i volleyball for herrer, som begynder den 9. oktober.

Kigger man på de forskellige bookmakeres odds-sætning, så er verdensmestrene Polen og World Cup-vinderne Frankrig lige store favoritter til at hæve EM-pokalen. Enkelte spiludbydere mener dog, at Frankrig er en smule større favorit.

Lige bag de to nationer følger finalisterne fra den sidste EM-finale i Parken i 2013, hvor Rusland og Italien stod overfor hinanden. Bookmakerne mener, at begge nationer har lige god chance for at hente EM-guldet.

Europamesterskaberne for herrer i Bulgarien og Italien begynder på fredag, hvor 16 nationer kæmper om den europæiske volleyballtrone.

Begge værtsnationer huser to grupper, play-off kampe og kvartfinaler, mens semifinaler, bronzekamp og finale spilles i Bulgarien. Finalerne spilles i Sofia den 18. oktober.

Følg med på EM-siden her.

EM-grupperne

Gruppe A
Bulgarien, Tjekkiet, Tyskland, Holland

Gruppe B
Kroatien, Estland, Frankrig, Italien

Gruppe C
Hviderusland, Belgien, Polen, Slovenien

Gruppe D
Finland, Rusland, Serbien, Slovakiet

Del nyhed

LÆS OGSÅ