Ruslands kvinder triumferede ved EM for 19. gang

Rusland gjorde 11.000 tilskuere larmende tavse, da de besejrede hjemmebaneheltinderne fra Holland med 3-0 (25-14, 25-20, 25-20) i EM-finalen søndag. De regerende europamestre Rusland var på forhånd udpeget som favoritter til at vinde EM-guldet. Og Yuriy Marichevs tropper levede op til favoritværdigheden, da de nærmest på cruisekontrol besejrede Holland i tre sæt. Med sejren kunne…

:


Rusland gjorde 11.000 tilskuere larmende tavse, da de besejrede hjemmebaneheltinderne fra Holland med 3-0 (25-14, 25-20, 25-20) i EM-finalen søndag.

De regerende europamestre Rusland var på forhånd udpeget som favoritter til at vinde EM-guldet. Og Yuriy Marichevs tropper levede op til favoritværdigheden, da de nærmest på cruisekontrol besejrede Holland i tre sæt.

Med sejren kunne Rusland sætte den 19. EM-pokal til skabet, hvis man tæller titlerne under Sovjetunionen med.  

Ikke nok med at, at Rusland vandt guld. EM’s mest værdifulde spiller blev Tatiana Kosheleva, præcis som for to år siden. Hele syv spillere på Ruslands guldhold var også med ved sidste triumf i 2013. 

Læs mere på CEV’s hjemmeside her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ