Følg alle kampe fra Volleyligaen til 3. Division live

Tilgængeligheden i dansk volleyball bliver endnu større i denne sæson, hvor det er muligt at følge alle kampe lige fra Volleyligaen til 3. Division på livescore. Muligheden for at følge kampene på livescore skyldes, at alle klubber nu har mulighed for at benytte e-Scoresheet. Gør arrangørklubben det, så kan kampen følges live ved at vælge…

:


Tilgængeligheden i dansk volleyball bliver endnu større i denne sæson, hvor det er muligt at følge alle kampe lige fra Volleyligaen til 3. Division på livescore.

Muligheden for at følge kampene på livescore skyldes, at alle klubber nu har mulighed for at benytte e-Scoresheet.

Gør arrangørklubben det, så kan kampen følges live ved at vælge den under ’turneringer’ og ’livescore på volleyball.dk. Alle divisionerne kan nu ses ude til højre, og man kan dermed følge sit yndlingshold, hvis man er forhindret i at komme i hallen.

I Volleyligaen og 1. Division er det et krav, at klubberne benytter kampene e-Scoresheet til kampene, mens det er frivilligt i 2. og 3. Division i sæsonen 2015-2016.

Dansk Volleyball Forbund minder om, at hjemmeholdet stadig skal huske at indrapportere resultatet af kampen på mobil.volleyball.dk.

Gå direkte til livecore her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ