100 dage Final 4 i volleyball

I dag er der nøjagtig 100 dage til årets største volleyballevent, hvor otte af Danmarks bedste hold samles til Final 4 i Frederiksberg Hallen den 18. og 19. december og kæmper om at blive dansk pokalmester 2015. Billetsalget er åbent. Sidste år triumferede Brøndbys damer og Gentoftes herrer, da den første Final 4 i dansk…

:


I dag er der nøjagtig 100 dage til årets største volleyballevent, hvor otte af Danmarks bedste hold samles til Final 4 i Frederiksberg Hallen den 18. og 19. december og kæmper om at blive dansk pokalmester 2015. Billetsalget er åbent.

Sidste år triumferede Brøndbys damer og Gentoftes herrer, da den første Final 4 i dansk volleyball nogensinde blev afviklet med stor succes i Frederiksberg Hallen.

I går blev der trukket lod til 1/8-finalerne og med præcis 100 dage til den første serv sendes afsted i dette års Final 4, åbner billetsalget nu.

Der er fri entré til semifinalerne fredag, mens en voksenbillet til begge pokalfinaler lørdag koster 75. kr. og en børnebillet (u. 16 år) koster 50 kr.

For at skabe den bedst mulige kulisse omkring pokalfinalerne i Frederiksberg Hallen, er rammerne optimeret yderligere i år og byder igen på masser af underholdning udover volleyball på landets allerhøjeste niveau.

Lørdagen slutter af med et brag, når hele volleyball Danmark er med til at fejre sporten ved Dansk Volleyball Galla. Læs mere her.

PROGRAM FOR Final 4

Fredag den 18. december*
13.00: Semifinale 1 (damer)
15:00: Semifinale 2 (damer)
17:00: Semifinale 3 (herrer)
19:00: Semifinale 4 (herrer)

– Fri entre hele dagen.

Lørdag den 19. december*
13:30: Pokalfinale (damer)
16:00: Pokalfinale (herrer)

Priser:
Voksne:           75 kr.
Børn u. 16 år: 50 kr.

* Med forbehold for, at kamptidspunkterne ændres.

KØB BILLET TIL FINAL 4 HER 

Når du har købt billet, modtager du en mail, hvor dine billetter er vedhæftet som pdf. Du bedes udskrive dine billetter og medbringe disse til indgangen.

Det er også muligt at købe billetter i døren.
Dørene åbner to timer før kampstart.

OBS: Tilmeldingsbekræftelsen giver adgang til begge pokalfinaler i Frederiksberg Hallen, men sikrer ikke automatisk en siddeplads, da der er unummererede pladser. Kom i god tid – der bliver rift om pladserne.

Del nyhed

LÆS OGSÅ