En hel uge med Volley Challenge i Ishøj

Ishøj By Center og Dansk Volleyball Forbund inviterer i uge 37 alle skoler til et stort skolestævne i Byhaven og et unikt undervisningsforløb i Volley Challenge aktivitetsudstillingen inde på centrets torve. Fra den 7.-12. september syder det med aktivitet for alle i Ishøj By Center, når Volley Challenge kommer til Ishøj som det første sted…

:


Ishøj By Center og Dansk Volleyball Forbund inviterer i uge 37 alle skoler til et stort skolestævne i Byhaven og et unikt undervisningsforløb i Volley Challenge aktivitetsudstillingen inde på centrets torve.

Fra den 7.-12. september syder det med aktivitet for alle i Ishøj By Center, når Volley Challenge kommer til Ishøj som det første sted i Storkøbenhavn.

Volley Challenge går i al sin enkelthed ud på, at børn og barnlige sjæle på et hav af forskellige træningsstationer kan teste deres evner som volleyballspillere og udfordre hinanden, når de skal hoppe, blokere og smashe, som de professionelle gør det.

To events for skoler
Volley Challenge er starten på et aktivt år med Kidsvolley på skolerne i Ishøj. I den forbindelse inviterer Ishøj By Center og Dansk Volleyball Forbund skolerne til to helt unikke events.

Torsdag den 10. september afholdes Danmarks første skolestævne i et bycenter. Derudover er der danmarkspremiere på et aktivt og oplevelsesrigt undervisningsforløb i Volley Challenge-udstillingen tirsdag den 8. september til torsdag den 10. september. Undervisningsforløbet bliver formidlet af uddannede volleyballinstruktører. Begge arrangementer har begrænset plads, og skolerne skal være hurtige til at tilmelde sig.

Projekt Volley i Skolen
Ishøj By Center skriver endnu et lille stykke volleyball-historie, når centret som det første afvikler en stor skoleturnering i forbindelse med projekt Volley i Skolen i shoppingcentret. Turneringen er begyndelsen på et stort og aktivt samarbejde imellem Ishøj Volley og de lokale skoler.

Volley i Skolen går ud på, at Dansk Volleyball Forbund leverer gratis net, bolde og træning af lokale volleyklubber til skoler landet over. 120 skoler har modtaget seks volleybolde og tre volleyballnet til at stille op på deres grønne områder med støtte fra Nordea-fonden.

Med volleyballnet på græsset har eleverne dermed let mulighed for at spille volleyball både udendørs og indendørs året rundt. Det er samtidig en oplagt mulighed for at implementere de 45 minutters fysisk aktivitet, som folkeskolereformen kræver.

Se mere og følg med på Ishøj By Centers Facebook side her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ