Holdfællesskaber

DVBF’s Forretningsudvalg har besluttet at justere ansøgningsfristen for holdfællesskaber for U14, U16 og U18 hold, så den er i overensstemmelse med de nye kvalifikationsturneringer til Danmarksmesterskaberne. Ansøgningsfrist for holdfællesskaber for U14, U16 og U18 hold For holdfællesskaber, der har mulighed for/ønsker at kvalificere sig til deltagelse i DVBF’s Danmarksmesterskaber (for U18, U16 og U14), skal…

:


DVBF’s Forretningsudvalg har besluttet at justere ansøgningsfristen for holdfællesskaber for U14, U16 og U18 hold, så den er i overensstemmelse med de nye kvalifikationsturneringer til Danmarksmesterskaberne.

Ansøgningsfrist for holdfællesskaber for U14, U16 og U18 hold

For holdfællesskaber, der har mulighed for/ønsker at kvalificere sig til deltagelse i DVBF’s Danmarksmesterskaber (for U18, U16 og U14), skal ansøgningen være DVBF’s Bredde- og Udviklingsstyregruppe (BUSG) på dvbf@volleyball.dk i hænde senest 3 uger før tilmeldingsfristen til den pågældende kvalifikationsturnering, dog senest 31. december.

Ansøgningsfristen for holdfællesskaber i U21 rækken er uændret 1. september.

Læs reglement om holdfællesskaber >>

Tilmeldingsfristen til U21 GP stævner er mandag den 7. september

Del nyhed

LÆS OGSÅ