Volleyball Magasinet er på gaden

I sidste weekend blev danmarksmestrene i beachvolley fundet på Amager Strand. I denne udgave af Volleyball Magasinet kan du læse, hvordan vinderne havde det efter finalesejren. Alle pegede på landsholdet Eva Mielskov Bang og Cecilie Køllner Olsen som favoritter på damesiden. Og makkerparret levede op til forventningerne: “Vi vidste, at vi kunne gøre det. Vi…

:


I sidste weekend blev danmarksmestrene i beachvolley fundet på Amager Strand. I denne udgave af Volleyball Magasinet kan du læse, hvordan vinderne havde det efter finalesejren.

Alle pegede på landsholdet Eva Mielskov Bang og Cecilie Køllner Olsen som favoritter på damesiden. Og makkerparret levede op til forventningerne:

“Vi vidste, at vi kunne gøre det. Vi havde ikke tabt en eneste kamp på dansk jord i år. Vi måtte bare ikke smide den væk til DM. Vi var nervøse,” siger de.

Læs også, hvordan de danske mestre på herresiden, Oliver og Sebastian Venndt Kaszas, havde det efter guldmedaljerne var hængt om halsen på dem for 2. år i træk. 

Der er masser af andet spændende læsestof i Volleyball Magasinet, som du som medlem af DVBF får hver måned i din inbox – ganske gratis. Læs magasinet online ved at klikke her.

Du kan downloade magasinet som pdf her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ