Landsholdets Simon Bitsch skifter til Marienlyst

Volleyballlandsholdets stærke kantspiller Simon Bitsch skifter fra sølvvinderne Middelfart til bronzevinderene Marienlyst. Marienlyst har været på udkig efter en kvalificeret kantspiller, efter Peter Jensen skiftede til belgisk volleyball. Valget er faldet på den etablerede landsholdsspiller Simon Bitsch, som kommer fra sidste års sølvvindere og fynske rivaler Middelfart. ”Simon har de seneste år udviklet sit spil…

:


Volleyballlandsholdets stærke kantspiller Simon Bitsch skifter fra sølvvinderne Middelfart til bronzevinderene Marienlyst.

Marienlyst har været på udkig efter en kvalificeret kantspiller, efter Peter Jensen skiftede til belgisk volleyball.

Valget er faldet på den etablerede landsholdsspiller Simon Bitsch, som kommer fra sidste års sølvvindere og fynske rivaler Middelfart.

”Simon har de seneste år udviklet sit spil meget, og især modtagningsspillet er han blevet rigtig dygtig til,” siger sportschef Kaj Jeppesen.

”Simon har vist, at han har kvalitet til at være med på højeste niveau. Simon er derfor den perfekte afløser for Peter Jensen. Og jeg er sikker på, at han vil tilføre holdet både engagement og viljen til at vinde, lige en spiller type som vi ønsker,” siger han.

Simon Bitsch har tidligere spillet en enkelt sæson i Marienlyst, inden han skiftede til Svenske Falkenberg, hvor han spillede i to sæsoner og her blandt andet blev svensk mester.

”Marienlyst var den første klub, jeg skrev en kontrakt med. Dengang var jeg en 19-årig diagonal, lige fået landskampsdebut og helt grøn. Nu er jeg en 24-årig kantspiller, med mange landskampe bag mig og ambitioner om at få Marienlyst tilbage på 1.pladsen, hvor de hører til. Vi har en spændende trup denne sæson, og jeg er sikker på at med de spillere og trænere vi har, sammen kan løfte holdet helt til tops,” siger Simon Bitsch.

Del nyhed

LÆS OGSÅ