Volley Challenge udfordrer børn og voksne i Sønderborg

Som det første sted i Syddanmark kommer Volley Challenge til Sønderborg, når Borgen Shopping, Dansk Volleyball Forbund og den lokale volleyballklub SØVK inviterer til en aktiv, sjov og nytænkende udfordring. Volley Challenge går i al sin enkelthed ud på, at børn og barnlige sjæle på et hav af forskellige træningsstationer kan teste deres evner som…

:


Som det første sted i Syddanmark kommer Volley Challenge til Sønderborg, når Borgen Shopping, Dansk Volleyball Forbund og den lokale volleyballklub SØVK inviterer til en aktiv, sjov og nytænkende udfordring.

Volley Challenge går i al sin enkelthed ud på, at børn og barnlige sjæle på et hav af forskellige træningsstationer kan teste deres evner som volleyballspiller og udfordre hinanden, når de skal hoppe, blokere og smashe, som de professionelle gør det.

I hele næste uge kan de handlende i Borgen Shopping prøve sig selv af på Volley Challenge 35 teststationer.

Fredag den 21. august vil de besøgende blive ekstra udfordret, når volleyball-landsholdets 197 cm høje Simon Bitsch sammen med et af Danmarks største beachvolleytalenter Morten Overgaard kommer til Sønderborg og udfordrer, motiverer og hjælper de besøgende i Volley Challenge.

Volley Challenge er i Borgen i hele ugen op til Kultur- og Idrætsnatten fredag den 21. august.

Fra torsdag den 20. august til lørdag den 22. august er udstillingen bemandet af lokale volleyballspillere fra Sønderborg Volleyball Klub, som vil dyste, heppe og guide besøgende rundt i Volley Challenge. Se hele programmet og læs mere her.

Diplomer til alle
Alle som lægger vejen forbi Sport24, Sportsmaster og Kvickly kan få et Volley Challenge diplom, hvor resultaterne fra udfordringerne kan skrives ned. Det gør det let at udfordre vennerne, familien og sig selv – og sammenligne resultaterne efterfølgende. Hvem er bedst til at hoppe, løbe eller bevæge sig rundt i udfordringerne?

Se en smagsprøve på Volley Challenge her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ