Volley TV viser Danmark-Østrig LIVE

De danske volleyherrer har hjemmebane i sidste runde af European League. Modstanderen er den nye arvefjende Østrig, som skal besejres i begge kampe, hvis Danmark skal snuppe 4. pladsen og dermed det bedste mulige udgangspunkt for lodtrækningen til næste års EM-kvalifikation. Begge kampe vises direkte på Volley TV i samsending med Kanal Sport. Både lørdag…

:


De danske volleyherrer har hjemmebane i sidste runde af European League. Modstanderen er den nye arvefjende Østrig, som skal besejres i begge kampe, hvis Danmark skal snuppe 4. pladsen og dermed det bedste mulige udgangspunkt for lodtrækningen til næste års EM-kvalifikation.

Begge kampe vises direkte på Volley TV i samsending med Kanal Sport. Både lørdag og søndag spilles der klokken 16:00.

Gå til Volley TV her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ