Volleyherrerne på svær opgave i Makedonien

Danmark skal en tur til Makedonien i 4. runde af European League. Makedonerne vandt bronze i turneringen sidste år, og landstræner Mikael Trolle forventer en svær opgave for det danske herrelandshold. Danmark og Makedonien tørnede også sammen i sidste års udgave af European League, hvor danskerne formåede at stjæle point på udebane mod makedonerne. Det…

:


Danmark skal en tur til Makedonien i 4. runde af European League. Makedonerne vandt bronze i turneringen sidste år, og landstræner Mikael Trolle forventer en svær opgave for det danske herrelandshold.

Danmark og Makedonien tørnede også sammen i sidste års udgave af European League, hvor danskerne formåede at stjæle point på udebane mod makedonerne.

Det resulterede i, at de danske volleyherrer måtte have politieskorte tilbage til hotellet efter kampen, hvor publikum også havde kastet ligthere og mønter på banen.

”Det er altid meget intenst at spille i Makedonien. Det er et stærkt hold med flere store profiler, som altid spiller på absolut topniveau,” siger landstræner Mikael Trolle.

”Vi skal finde det helt rette koncept for at matche dem, og det tror jeg på, at vi kan. Vi er så heldige at have en af verdens bedste scouts tilknyttet landsholdet, og han har igen lavet et grundigt stykke arbejde på, hvordan vi skal presse makedonerne,” siger han.

Makedonien vandt bronze i European League sidste år. I dette års udgave er makedonerne noteret to sejre og to nederlag, mens Danmark er noteret for én sejr og tre nederlag.

De danske volleyherrer er blevet ramt af endnu en skade, idet centerspiller Daniel Thomsen har vist tegn på et træthedsbrud i foden og derfor er taget ud af truppen. I stedet er Simon Øster Ellegaard Andersen fra Middelfart udtaget og kan se frem til sin landsholdsdebut.

Danmark spiller mod Makedonien lørdag den 25. juli klokken 20:15, og kampen vises direkte på her.
Søndag den 26. juli spilles der igen, denne gang klokken 17:30. Kampen kan ses direkte her.

Truppen mod Makedonien

Hæver
Axel Jacobsen (San Juan – ARG)
Casper Olesen (Grøndal – DEN)

Centre
Aske Mørkeberg Sørensen (Gentofte Volley – DEN)
Rune Rye Huus (Marienlyst – DEN)
Simon Øster Ellegaard Andersen (Middelfart – DEN)

Venstrekant
Peter Kromann Jensen (Menen – BEL)
Simon Ostenfeld Bitsch (Middelfart – DEN)
Mads Møllgaard (Gentofte Volley – DEN)
Rasmus Breuning Nielsen (VBC Waremme – BEL)

Højrekant:
Peter Trolle Bonnesen (Gentofte Volley – DEN)
Steen Lyngø Sørensen (US Conflans Andresy – FRA)

Libero
Ibrahim Ali Alievski (Gentofte – DEN)

Danmarks program*
Dette års European League spilles over seks weekender. Gruppespillet afvikles fra den 4. juli til den 9. august og slutter af med Final 4 i weekenden den 15.-16. august. Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Nummer 1 og 2 går videre fra puljen til Final 4.

1. runde 4.-5. juli (Antvorskovhallen, Slagelse):
4. juli: Danmark – Polen: 0:3 (22-25, 21-25, 14-25)
5. juli: Danmark – Polen: 0:3 (15-25, 19-25, 16-25)

2. runde 10.-11. juli: (Israel)
10. juli: Israel – Danmark 0-3 (19-25, 21-25, 23-25)
11. juli: Israel Danmark 3-0 (25-19, 25-16, 25-20)

3. runde 18.-19. juli:
Danmark sidder over

4. runde 25.-26. juli:
Makedonien – Danmark

5. runde 1.-2. august:
Estland – Danmark

6. runde 8.-9. august (Ceres Arena, Aarhus):
Danmark – Østrig

* Der tages forbehold for ændring af kamptider.

Del nyhed

LÆS OGSÅ