Fire uger i gips til Simon Gade: Færdig i European League

Volleyherrernes Simon Gade er i dag blevet scannet på Gentofte Hospital. Frygten om en brækket finger blev desværre bekræftet. Dermed er den stærke centerspiller ude i fire uger og misser resten af European League. Simon Gade var ellers særdeles velspillende i den første kamp mod Israel i weekenden, hvor centerspilleren var stærkt medvirkende til den…

:


Volleyherrernes Simon Gade er i dag blevet scannet på Gentofte Hospital. Frygten om en brækket finger blev desværre bekræftet. Dermed er den stærke centerspiller ude i fire uger og misser resten af European League.

Simon Gade var ellers særdeles velspillende i den første kamp mod Israel i weekenden, hvor centerspilleren var stærkt medvirkende til den danske 3:0-sejr med sine seks point heriblandt to serveesser.

I den anden kamp dagen efter var Gade ikke på banen på grund af stærke smerter i hånden.

”Det skete over to omgange i den første kamp mod Israel. Først rammer jeg Axels (Jacobsen, red.) albue i en blokade. Senere i kampen er jeg oppe i en blokade, hvor bolden rammer samme sted og forværrer det hele,” siger Simon Gade, netop hjemvendt fra Gentofte Hospital.

Her skulle han have svar på, om fingeren var brækket:  

”Jeg har fået en revne i den ene kno lige under lillefingerknoglen. Hele hånden er i gips nu, og jeg har fået at vide, at jeg skal holde den i ro i fire uger,” siger en tydelig skuffet Simon Gade.

”Det er en streg i regningen. Jeg og resten af landsholdet har trænet rigtig hårdt op til European League, og så er det hele lige pludselig slut for mit vedkommende,” siger han.

Skaden forhindrer dog ikke Simon Gade i at kigge forbi landsholdets træninger i forberedelserne frem mod de næste kampe i European League mod Makedonien den 25. og 26. juli på udebane.

”Jeg kommer da helt sikker forbi træningerne og siger hej. Men jeg kommer ikke til at være der i lige så stort omfang, som jeg gerne ville have været. Men nogle skal jo sørge for, at de holder sig oppe på hesten,” slutter Simon Gade.

Danmark sidder over i næste runde af European League. Næste modstander for volleyherrerne er den 25. og 26. juli mod sidste års bronzevindere Makedonien på udebane.

Danmarks program*
Dette års European League spilles over seks weekender. Gruppespillet afvikles fra den 4. juli til den 9. august og slutter af med Final 4 i weekenden den 15.-16. august. Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Nummer 1 og 2 går videre fra puljen til Final 4.

1. runde 4.-5. juli (Antvorskovhallen, Slagelse):
4. juli: Danmark – Polen: 0:3 (22-25, 21-25, 14-25)
5. juli: Danmark – Polen: 0:3 (15-25, 19-25, 16-25)

2. runde 10.-11. juli: (Israel)
10. juli: Israel – Danmark 0-3 (19-25, 21-25, 23-25)
11. juli: Israel Danmark 3-0 (25-19, 25-16, 25-20)

3. runde 18.-19. juli:
Danmark sidder over

4. runde 25.-26. juli:
Makedonien – Danmark

5. runde 1.-2. august:
Estland – Danmark

6. runde 8.-9. august (Ceres Arena, Aarhus):
Danmark – Østrig

* Der tages forbehold for ændring af kamptider.

Del nyhed

LÆS OGSÅ