Landstræner Trolle: Alt eller intet mod verdensmestrene

Landstræner for de danske volleyherrer, Mikael Trolle, ser frem til mødet med de polske verdensmestre i European League i weekenden og går all in i jagten på en sejr. Der venter herrelandsholdet i volleyball noget af en mundfuld og tilskuerne i Antvorskovhallen en unik volleyballoplevelse, når Polen kommer på besøg i weekenden. Polen vandt VM…

:


Landstræner for de danske volleyherrer, Mikael Trolle, ser frem til mødet med de polske verdensmestre i European League i weekenden og går all in i jagten på en sejr.

Der venter herrelandsholdet i volleyball noget af en mundfuld og tilskuerne i Antvorskovhallen en unik volleyballoplevelse, når Polen kommer på besøg i weekenden.

Polen vandt VM sidste år og landstræner Mikael Trolle kalder det for en drøm, der går i opfyldelse, at få lov til at spille mod Polen i European League. 

”Vi vil gøre alt for at matche polakkerne, men det bliver selvfølgelig en overordentlig vanskelig opgave. Vi har arbejdet meget hårdt de sidste tre uger, og jeg føler, at vi er ved at finde det rette formniveau,” siger Mikael Trolle.

Landsholdet har arbejdet med nogle nye statistiske analysemodeller for at finde den helt rette spilopskrift mod polakkerne.

”Vi kommer til at spille med stor risiko i vores spil, men vores beregninger viser, at det er nødvendigt. Enten kommer vi til at kunne spille med polakkerne, eller også spiller vi os selv ud af kampen. Men sådan må det være på dette mega høje niveau,” siger Mikael Trolle.

Han opfordrer alle til at komme forbi Antvorskovhallen i Slagelse og støtte landsholdet. Både for at tippe kampen til danskernes fordel, men også for at få en unik volleyballoplevelse:

”Vi håber på stor opbakning i Slagelse, som jo har udviklet sig til lidt af en hjemmebane for os. Vi ligger i træningslejr i Antvorskovhallen hele denne uge op til kampene, så det giver os et virkelig godt udgangspunkt. Det sidste store ønske, vi har, er, at rigtig mange, trods sommerferien, kommer til Slagelse for dels at støtte os og samtidig få en fært af, hvordan volleyball spilles på et absolut verdensklasseniveau,” siger Mikael Trolle.

Det er fjerde år i træk, at de danske volleyherrer med i European League, som spilles fra den 4. juli til 16. august. 12 af nedenstående 16 spillere bliver udtaget til kampene mod Polen i weekenden.

European League-landsholdet:

Hævere:
Axel Jacobsen (San Juan – ARG)
Casper Olesen (Grøndal – DEN)

Centre:
Aske Mørkeberg Sørensen (Gentofte Volley – DEN)
Daniel Thomsen (Marienlyst – DEN)
Rune Rye Huus (Marienlyst – DEN)
Simon Øster Ellegaard Andersen (Middelfart – DEN)
Simon Gade (Gentofte Volley – DEN)

Venstrekant:
Mads Møllgaard (Gentofte Volley – DEN)
Oscar Møllgaard (Gentofte Volley – DEN)
Peter Kromann Jensen (Marienlyst – DEN)
Rasmus Breuning Nielsen (VBC Waremme – BEL)
Simon Ostenfeld Bitsch (Middelfart – DEN)

Højrekant:
Peter Trolle Bonnesen (Gentofte Volley – DEN)
Steen Lyngø Sørensen (US Conflans Andresy – FRA)

Libero:
Frederik Mikelsons (Marienlyst – DEN)
Ibrahim Ali Alievski (Gentofte – DEN)

Danmarks program*
Dette års European League spilles over seks weekender. Gruppespillet afvikles fra den 4. juli til den 9. august og slutter af med Final 4 i weekenden den 15.-16. august. Kampene afvikles som såkaldte double-headers, hvor hjemmeholdet spiller kamp to dage i træk mod samme modstander. Nummer 1 og 2 går videre fra puljen til Final 4.

1. runde 4.-5. juli (Antvorskovhallen, Slagelse):
Danmark – Polen

2. runde 11.-12. juli:
Israel – Danmark

3. runde 18.-19. juli:
Danmark sidder over

4. runde 25.-26. juli:
Makedonien – Danmark

5. runde 1.-2. august:
Estland – Danmark

6. runde 8.-9. august (Ceres Arena, Aarhus):
Danmark – Østrig

* Der tages forbehold for ændring af kamptider.

Del nyhed

LÆS OGSÅ