Danmarks herrer vandt også den 3. kamp over Schweiz.

Danmark-Schweiz: 3-0 (30-28, 25-18, 25-20) Den 3. kamp i landskamppserien mod Schweiz blev spillet i Idrættens Hus i Brøndby. Landstræner Mikael Trolle gav i dag chancen til de spillere, der ikke havde spillet så meget i fredagens og lørdagens kampe. Denne tillid blev udnyttet fuldt ud med en 3-0 sejr til Danmark. Som afslutning blev…

:


Danmark-Schweiz: 3-0 (30-28, 25-18, 25-20)

Den 3. kamp i landskamppserien mod Schweiz blev spillet i Idrættens Hus i Brøndby. Landstræner Mikael Trolle gav i dag chancen til de spillere, der ikke havde spillet så meget i fredagens og lørdagens kampe. Denne tillid blev udnyttet fuldt ud med en 3-0 sejr til Danmark.

Som afslutning blev der spillet et ekstra sæt som Schweiz vandt 25-23.

Kampen gav banedebut til hæver Casper Olesen og center Simon Andersen, men også Simon Gade og Steen Sørensen understregede, at Danmarks trup består af mange dygtige spillere. Desværre pådrog Simon Bitsch sig en lille forstuvning i foden og  fysioterapeut Henrik Kjær skal nu forsøge at gøre ham hurtigt klar igen.

I næste weekend drager holdet til Letland, hvor det forventes at modstanden bliver en tand skarpere, hvilket også er vigtigt for holdets forberedelser frem mod de første European League kampe mod Polen, d. 4. og 5. juli i Slagelse.

Del nyhed

LÆS OGSÅ