Danmarks herrer gentog sejren over Schweiz

Danmark-Schweiz: 3-2 (25-22, 19-25, 19-25, 25-15, 15-13) Lørdagens landskamp mellem Danmark og Schweiz i Kildeskovshallen blev en meget tæt affære. I forhold til fredagens kamp, hvor Danmark kontrollerede begivenhederne, havde Schweiz løftet sit spil, samtidig med at det danske hold sled lidt med at finde det rette spillemæsssige og mentale niveau. Disse små ændringer gav…

:


Danmark-Schweiz: 3-2 (25-22, 19-25, 19-25, 25-15, 15-13)

Lørdagens landskamp mellem Danmark og Schweiz i Kildeskovshallen blev en meget tæt affære. I forhold til fredagens kamp, hvor Danmark kontrollerede begivenhederne, havde Schweiz løftet sit spil, samtidig med at det danske hold sled lidt med at finde det rette spillemæsssige og mentale niveau. Disse små ændringer gav en tæt og lige kamp, som bølgede frem og tilbage med momentum skiftende mellem de to sider.

Første sæt gik til Danmark, og efter at have halset efter Schweizerne i 2. og 3. sæt, lykkedes det heldigvis Danmark at finde ind i en god rytme i 4. sæt. Her var det specielt de unge helte fra U20 EM 2012, Mads Møllgaard, Aske Mørkeberg og Peter Trolle, der viste vejen.

5. sæt blev meget tæt, men en Schweizisk servefejl af deres angrebses, Sebastian Steigmeister, afsluttede kampen.

De to kampe har givet det danske trænerteam en masse værdifuld information om, hvordan der skal arbejdes frem mod de første kampe i European League. Inden da ligger der dog 3 testkampe i Letland i næste weekend.

Danmark startede kampen med følgende spillere:
Peter Jensen og Kristian Knudsen på kanterne
Aske Mørkeberg og Rune Huss på midten
Axel Jacobsen som hæver
Peter Trolle Bonnesen som diagona
Ibrahim Alievski som libero
Mads Møllgaard blev indskiftet sidst i 2. sæt og afsluttede kampen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ