Marienlyst henter ny cheftræner downunder

Marienlysts Volleyliga hold skal i den kommende sæson trænes af australske Liam Sketcher. Liam Sketcher kommer fra en stilling som head coach for det australske U21-Landshold og har de seneste tre år været cheftræner for det Australske Volleyballforbunds akademi for 15-20 årige talenter. 32 årige Liam Sketcher er dermed en ung upcoming trænerprofil i sit…

:


Marienlysts Volleyliga hold skal i den kommende sæson trænes af australske Liam Sketcher.

Liam Sketcher kommer fra en stilling som head coach for det australske U21-Landshold og har de seneste tre år været cheftræner for det Australske Volleyballforbunds akademi for 15-20 årige talenter.

32 årige Liam Sketcher er dermed en ung upcoming trænerprofil i sit hjemland Australien, der internationalt rangerer nr. 13 på verdensranglisten.

”Vi har søgt efter en profil, der kan arbejde med udvikling af spillernes individuelle færdigheder, samtidig med at vi har søgt efter en profil, som kan fungere som gennemgående figur i hele vores set-up. Med Liam Sketcher er jeg sikker på, at vi har fundet den person, der kan være med til at sætte en helt ny udvikling i gang i Marienlyst,” siger sportschef Kaj Rasmus Jeppesen:

Liam Sketcher begynder trænergerningen til august og skal arbejde med at udvikle og sammenspille et hold, der kan generobre det danske mesterskab samt begå sig i nordisk volleyball.

”Jeg er meget spændt på tage hul på denne nye udfordring i en klub som Marienlyst med en flot historie,” siger Liam Sketcher.

”Marienlyst har et godt rygte i australsk volleyball. Jeg har talt med flere australiere, som har spillet her, og de taler varmt om klubben. De bliver en helt ny udfordring for mig, men jeg er sikker på, at vi kan opbygge et hold og en spillestil, som vil føre holdet til den succes, som den er kendt for,” siger han. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ